MHP ve CHP Milletvekilleri Düğünde Bir Araya Geldiler

Hafta sonu gerçekleştirilen düğün merasimi, siyasetin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP ve CHP Milletvekilleri Düğünde Bir Araya Geldiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de düzenlenen törene, MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy ve CHP Kayseri milletvekili Aşkın Genç’in yanı sıra her iki partinin yöneticileri de katıldı.

Nikah törenini Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin gerçekleştirdi. Nikah sonrası evlilik cüzdanını teslim etme sırası geldiğinde, Belediye Başkanı Metin, cüzdanı MHP İl Başkanı Seyit Demirezen’e takdim etti. Demirezen ise bu görevi MHP milletvekili Baki Ersoy’a devretti.

MHP ve CHP Milletvekilleri Düğünde Bir Araya Geldiler

Evlilik cüzdanını teslim almak üzere mikrofonu eline alan Baki Ersoy, centilmenlik ve nezaket örneği sergileyerek cüzdanı CHP milletvekili Aşkın Genç’in vermesini talep etti. Ersoy, “Ülkücüler çok centilmen, nezaketli ve kibar insanlardır. Burada çiçeği burnunda CHP milletvekilimiz de var. Sayın Aşkın Genç’in cüzdanı teslim etmesi talebiyle ben de Sayın vekilimize cüzdanı teslim edeyim,” dedi. Bu jest salonda büyük alkış aldı ve özellikle Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan’ın alkışlaması dikkat çekti.

CHP milletvekili Aşkın Genç, Baki Ersoy’a teşekkür ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi ve evlilik cüzdanını takdim etti.

Bu tören, birkaç gün önce Pınarbaşı ilçesinde yaşanan ve bir belediye meclis üyesinin darp edilip ateşli silahla yaralanması olayıyla ilgili gerilimin ardından geldi. Bazı CHP’liler, MHP milletvekili Baki Ersoy’u bu olayın azmettiricisi olarak suçlamıştı.

Düğün töreninde sergilenen bu birlik ve beraberlik mesajı, siyasi gerginliklerin gölgesinde önemli bir jest olarak kayıtlara geçti. Törene katılanlar, bu tür olayların siyasette hoşgörü ve uzlaşı ortamının önemini bir kez daha gösterdiğini belirttiler.