Mhp'ye ziyaretçi akını!

MHP Kayseri İl Başkanlığı'na Enes Ertuğrul Kalın'ın atanmasından sonra ziyaretçi akınına uğruyor. 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinin ardı arkası kesilmezken, pek çok isim de yeni yönetimde görev almaya hazır olduğunu belirtiliyor. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mhp'ye ziyaretçi akını!

MHP Kayseri İl Başkanlığı’na Enes Ertuğrul Kalın’ın atanmasından sonra ziyaretçi akınına uğruyor. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinin ardı arkası kesilmezken, pek çok isim de yeni yönetimde görev almaya hazır olduğunu belirtiliyor.

Mhp'ye ziyaretçi akını!

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri yönetiminde önemli değişiklikler yaşandı. MHP İl Başkanlığına Seyit Demirezen’in yerine Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın atanırken Melikgazi İlçe Başkanı Murat Titizbaş, Kocasinan ilçe Başkanı Behsat Önder oldu.

Mhp'ye ziyaretçi akını!
İl Başkanlığı ve ilçe başkanlığına yapılan atamalardan sonra parti il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretçi akını başladı. İl Başkanı Kalın, İlçe Başkanları Titizbaş ve Önder’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulunan Kayseri’nin önde gelen sanayici ve işadamları, siyasi parti temsilcileri ve partililer, başarı dileklerinde bulunuyor. MHP’de yaşanan bayrak değişiminin partiyi önemli ölçüde hareketlendirdiği gözlemlenirken, çiçeği burnunda başkanlar yeni yönetim kurulu üyelerini belirlemek için titiz bir çalışma sürdürüyor.

Mhp'ye ziyaretçi akını!

MHP’nin il ve ilçe yönetimlerinde görev almak isteyen çok sayıda kişi de yine partinin kapısını aşındırıyor. Görev verilmesi halinde çalışmaya hazır olduğunu ileten, partililer, partiye dinamizm kattı. 
Enes Ertuğrul Kalın’ın il başkanlığının ilan edilmesinin ardından partide resmen görev yarışı başladı. MHP’li vatandaşlar parti binasına gelerek parti için görev yapmak istediklerini bu sebeple isimlerinin yazılmasını talep etti.