Millet Bahçesi ilk golü böyle kutladı!

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Türkiye-Hollanda maçı dev ekrandan heyecanla takip ediliyor. İlk Yarıda yıldız futbolcu Samet Akaydın'ın gölüyle milyonlar sevince büründü. Kayseri ise ilk golü böyle kutladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Millet Bahçesi ilk golü böyle kutladı!

Kayseri'nin coşkulu atmosferinde, Türkiye-Hollanda çeyrek final maçında Samet Akaydın'ın 35. dakikadaki golüyle Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde kutlamalar başladı. Vatandaşlar, meşalelerle dolu bir sevinç yaşadı, kırmızı-beyaz renklere olan desteğini gösterdi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı için Türklerin kalbi Berlin'de atıyor. Karşı karşıya gelen Türkiye-Hollanda maçı kıran kırana geçiyor. Kayseri'deki vatandaşlar da Türkiye Hollanda maçını izleyebilmek için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne akın etti. Kayseri'deki vatandaşlar da Türkiye Hollanda maçına dakikalar kala milli maçı dev ekrandan izleyebilmek için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne akın ediyor. Kapalı Kale vatandaşlara ücretsiz Türk Bayrağı dağıttı.

Genç futbolcu Samet Akaydın 35. dakikada topu kaleyle buluşturdu. Dünyanın her yerinden kırmızı - beyaz sesleri yükselirken Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde de vatandaşlar meşaleler yakarak uzun süre sevinç yaşadı.

Meşalelerle uzun süre sevinç!

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) son çeyrek final maçında Türkiye Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda Hollanda’yla karşılaşıyor. Türkiye, 35. dakikada Samet Akaydın’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golün asisti Arda Güler’den geldi. Sunucu ''Bizde Merih'ler bitmez!'' iafelerini kullandı.

Millet bahçesinde gölün ardından uzun süre sevinç yaşandı. Vatandaşlar meşaleler yakarak kutladı.