Millet Bahçesi'nde 'Milli Maç' için dev ekran kurulacak mı?

Galler-Türkiye UEFA Uluslar Ligi bu akşam 21.45'te başlayacak. Kayserililer milli maç heyecanını Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yaşayacak mı? Bu akşam kentte dev ekran maç organizasyonu yapılacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Millet Bahçesi'nde 'Milli Maç' için dev ekran kurulacak mı?

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında A Milli Takımın oynadığı maçlar önce Ali Dağı Yamaç Paraşüt İniş Alanı'nda ardından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde dev ekrandan yayınandı. Türkiye'nin bu akşam oynayacağı Galler maçı için bir organizasyon olup olmadığı ise merak ediliyor.

Tala Belediyesi, A Milli Futbol takımının Euro 2024'te Çekya ile karşılaştığı maç için düzenlediği organizasyon ile vatandaşlar milli maçı Ali Dağı Yamaç Paraşüt İniş Alanı'nda dev ekrandan izledi. Burada yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar maçı ilgiyle izlerken belediye de çeşitli ikramlıklarda bulundu. Vatandaşlardan tam not alan bu etkinliğin devamı da geldi.

Millet Bahçesi'nde 'Milli Maç' için dev ekran kurulacak mı?

Milli Takım'ın Avusturya ile oynadığı karşılaşma da bu kez Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde dev ekrandan yayınlandı. Ay Yıldız'lı formayı giyen adeta soluğu millet bahçesinde aldı. Burada çeşitli etkinlikler ve ikramlıklar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Maçtan galibiyet alınması Kayseri'de de coşkuyla karşılanırken renkli görüntülere de sahne oldu.

Galler- Türkiye maçı Millet Bahçesi'nde dev ekranda izlenecek mi?,

A Milli Futbol Takımı, Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Galler ile mücadele edecek. Cardiff Stadyumu'nda oynanacak maçı Norveçli hakem Rohit Saggi yönetecek. Türkiye, tarihinde 9. kez Galler takımıyla karşılaşacak. Gözler dikkat çeken performansıyla ilgi toplayan Arda Güler, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu gibi isimler olacak.

Kayseri'de millet bahçesi veya farklı bir bölgede etkinlik olacağına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.