Millet Bahçesi'ndeki kütüphane ne zaman açılacak?

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine yapılan il halk kütüphanesi dış tasarımıyla dikkat çekiyor. Öğrenciler kütüphanenin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki Millet Bahçesi İl Halk Kütüphanesi ne zaman açılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Millet Bahçesi'ndeki kütüphane ne zaman açılacak?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Turizm Bakanlığı işbirliğiyle Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı süren İl Halk Kütüphanesi'nin inşaa çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi geçtiğimiz son baharda kapılarını Gastronomi Günleri ile birlikte açtı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan 1 milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda park, eğlence merkezi, kafeler, yürüyüş ve aktivite alanları yaz aylarında vatandaşların uğrak noktası oldu.

Dış tasarımıyla dikkat çeken kütüphane ise vatandaşların dikkatini çekiyor. Alana yaklaşıp binanın ne olacağını merak eden vatandaşlar asılı afişte kütüphane olacağını öğrenirken ne zaman açılacağını da merak ediyor.

Millet Bahçesi'ndeki kütüphane ne zaman açılacak?

Kütüphane inşaatında sona gelindi!

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan halk kütüphanesinde sona gelindi. İnşaatın yüzde 90 oranında tamamlandığı belirtilirken öğrencilere 24 saat hizmet verileceği ifade ediliyor.

Millet Bahçesi'ndeki kütüphane ne zaman açılacak?

Kütüphanede 250 kişilik konferans salonu, 120 bin kitap konulabilecek ortam, 100 kişilik grup çalışması yapılabilecek alanın mevcut olması bekleniyor. Kütüphanenin yaz aylarının sonlarına doğru hizmet vermeye başlaması bekleniyor.