Milletvekili Ersoy: Kayserispor İçin Evimi Satarım!

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Kayserispor için evimi satar yine küme düşürmem' dedi. Detaylar haberimizde...

Milletvekili Ersoy: Kayserispor İçin Evimi Satarım!

Kayserispor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ‘Kayserispor için evimi satar yine küme düşürmem’ dedi.

Trendyol Süper Lig takımlarından Bellona Kayserispor'un olağanüstü genel kurul toplantısı, devam ediyor. Genel Kurul Toplantısında konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un olağanüstü bir dönemin yaşandığını kaydetti.

Milletvekili Ersoy: Kayserispor İçin Evimi Satarım!

Kayserispor’un küme düşeceğini iddia edenlerin olduğunu ifade eden Ersoy, ‘Ben evimi satar yine takımı ligde tutarım. Birileri bunu beklemesin. Bazıları atıp tutuyor, yazıp çiziyor. Onların da her namuslu insan gibi buraya gelip kulübe destek vermesi gerekiyor. Bu takım düşürse, ikinci lige değil, üçüncü lige kadar düşer’ şeklinde konuştu.

Berna Gözbaşı’nın temlik yöntemine değinen Ersoy, şunları söyledi: ‘Biz Berna Başkan para vermedi demiyoruz. Ama alınma yöntemi yanlış. Bunu zamana yaymak gerekiyor. Arada fitne kol gezdiği için çözüm bulamıyoruz. Kendisine sesleniyorum, gelin bu işi çözelim. Kim bu kulübe zarar verdiyse, Allah bin bir türlü belasını versin. Bu kulübün başkanı Ali Çamlıdır. Yine devam edecektir. Yaptıklarına kefiliz, sonuna kadar da yanında olacağız.’