Milletvekillerinin Kahvelerine Yüzde 42 Zam Geldi!

TBMM'de Türk kahvesine zam geldi, uygun fiyatlı yiyecek içeceklerin gündemde olduğu Meclis'te bu kez kahve fiyatları tartışma yarattı. Bakın bir fincan kahve ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Milletvekillerinin Kahvelerine Yüzde 42 Zam Geldi!

TBMM'de Türk kahvesine zam geldi, uygun fiyatlı yiyecek içeceklerin gündemde olduğu Meclis'te bu kez kahve fiyatları tartışma yarattı.TBMM'de Türk kahvesine zam geldi, uygun fiyatlı yiyecek içeceklerin gündemde olduğu Meclis'te bu kez kahve fiyatları tartışma yarattı. TBMM’de 3,5 TL'ye satılan Türk kahvesinin fiyatı 1,5 lira zamlanarak 5 TL’ye yükseldi.

Market raflarında fiyatlar hızla yükselirken TBMM'den de zam haberi geldi. Gazeteci Osman Nuri Cerit, sosyal medya hesabından ‘TBMM'de Türk kahvesi 3,5 TL'den 5 TL'ye çıktı.’ paylaşımını yaptı. TBMM'den gelen zam haberi sosyal medyada ironik paylaşımlara neden oldu.

Milletvekillerinin Kahvelerine Yüzde 42 Zam Geldi!

Meclis'te Yemek ve İçecek Fiyatları

TBMM çay ocağında bir fincan Türk kahvesi 3,5 liradan 5 liraya, çay ise 1 liradan 2 liraya çıktı. Meclis lokantasında yemek fiyatları ortalama 2,5 ila 4 TL arasında arttı. Pilav 10 TL, cacık 5 TL, kayısı kompostosu 11 TL ve İspir fasulyesi 42 TL oldu.
TBMM, aynı zamanda tek kullanımlık kağıt ve plastik bardaklar ile pet şişe su uygulamasına son verdi. Personele cam sürahi ve bardak dağıtıldı. Cam kavanozlar üzerine TBMM Başkanı Kurtulmuş'un ‘Hediyemizi sıfır atık hareketine katılmanız ve doğayı koruma bilinciyle kullanmanız dileğiyle’ notu yazıldı.