Milli Voleybolcu Vargas ile Erdoğan detayı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Milli Voleybolcu Melissa Vargas'ın görüntüleri gündem oldu. Fotoğrafta dikkat çeken detay ne? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Milli Voleybolcu Vargas ile Erdoğan detayı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Girişimleriyle Melissa Vargas, Türk Milli Voleybol Takımının yıldızı oldu. Erdoğan'ın Vargas'a TC kimlik kartı verdiği görüntüler gündem oldu.

Türkiye'nin voleybol sahnesine damgasını vuran genç yetenek Melissa Vargas, Türk Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı olmaya devam ediyor.

Milli Voleybolcu Vargas ile Erdoğan detayı!

Bu başarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2021 yılında yaptığı kritik hamle ile başladı ve o zamandan bu yana uluslararası arenada büyük ses getiriyor.

Üç yıl önceki bu önemli girişim, Vargas'ın Sırbistan milli takımı yerine Türk Milli Voleybol Takımı'na katılmasını sağladı. Sırbistan, genç yeteneği milli takımlarına kazanmak için adımlar atmıştı, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncülüğünde Vargas, ay yıldızlı formayı tercih etti.

Görüntülerin yeniden gündeme gelmesiyle, Erdoğan'ın 2021 yılında Melissa Vargas'a Türk vatandaşı olma hakkını verdiği anlar tekrar hatırlanmış oldu. Bu hamle, Türk Milli Voleybol Takımı için büyük bir kazanç oldu.

Dün Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, büyük bir mücadele sonucunda maçı 3-2 kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Bu zaferde Melissa Vargas da önemli bir rol oynadı ve performansıyla spor dünyasının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleriyle Türk Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı haline gelen Melissa Vargas, Türkiye'nin voleybol sahnesinde parlayan bir yetenek olarak karşımıza çıkıyor.