Milyarlarca İnsanın Bekleyişi Sona Eriyor- IPhone 16 için Geri Sayım Başladı!

Dünyaca ünlü teknoloji devi, Apple bugün milyarlarca insan tarafından heyecanla beklenen iPhone 16, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max yeni modellerinin tanıtımı gerçekleştirecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Milyarlarca İnsanın Bekleyişi Sona Eriyor- IPhone 16 için Geri Sayım Başladı!

Dünyaca ünlü teknoloji devi, Apple heyecanla beklenen İPhone 16 modelinin tanıtımını bugün gerçekleştirecek. Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan genel merkezinde gerçekleşecek olan etkinlikte Dünya’nın dört bir tarafından teknoloji editörleri canlı olarak takip edecek. 
Aynı zamanda canlı olarak yayımlanacak etkinliğin büyük ilgi görmesi beklentiler arasında. 

İOS 18 Beklentisi Sürüyor!

Apple tarafından yeni işletim sistemi sürümü olan İOS 18 hakkındaki yeniliklerinde bu tanıtım toplantısında paylaşılması bekleniyor. Yeni modellerde günün gelişimine uygun yapay zekâ modellerinin ön plana çıkacağı düşünülüyor. 

Milyarlarca İnsanın Bekleyişi Sona Eriyor- İPhone 16 için Geri Sayım Başladı!

İPhone 16 Türkiye’de Satılacak Mı?

İPhone 16 modelinin tanıtımın gerçekleştirilmesinin ardından Türkiye de ne zaman satışa çıkacağı konusunda da netlik kazanacağı düşünülüyor. Öyle ki ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa çıkması beklenen İPhone16’nın  Eylül ayı ortası gibi Türkiye’de satışa çıkacağı konusunda tahminler yürütülüyor. 

Apple Hangi Ürünleri Tanıtacak?

Apple’ın bu tanıtım etkinliğinde aynı zamanda yeni kulaklık modeli, akıllı saat modeli ve İOS 18’i de tanıtması bekleniyor. 

Apple'ın tanıtacağı ürünler;

İPhone 16
İPhone 16 Plus
İPhone 16 Pro
İPhone 16 Pro Max
Apple Watch Series 10
Apple Watch SE 3
Apple Watch Ultra 3  
Airpods 4

Apple Ürünlerine Zam Gelecek Mi?

Sosyal medya da yer alan iddialara göre Apple tanıtım etkinliğinin ardından Türkiye’de satılan diğer Apple ürünlerine de zam gelebilir. Dolar kuru kaynaklı olarak fiyatları yukarı yönlü güncelleme ihtimalinin olması yakın zamanda Apple ürünü almak isteyenleri tedirgin etti.