Mini Mini Hentbol Kayseri Takımı şampiyonluk yolunda

Şehrimizde Talas Spor Salonu'nda alt yapı faaliyetleri Antrenör Levent Kaya Antrenörlüğünde devam ederken sezonun son alt yapı faaliyeti olan Mini Mini Hentbol Türkiye Şampiyonası için Kayseri'yi temsil edecek olan 2005-2006 ve 2007 doğumlu 10 sporcuyla, antrenmanlar devam ederken 24-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Amasya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Mini Mini Hentbol Kayseri Takımı şampiyonluk yolunda

Levent Kaya Antrenörlüğünde 2 yıldır antrenmanlara katılan ve bu yıl il defa katılacak olan sporcularımız hem Kayseri Şehrini başarıyla temsil etmek hem de Amasya'da yapılacak olan sosyal faaliyetlere katılarak küçük yaşlarda hem sosyal farkındalık hem de hentbol sporuna ilgilerini artması amaçlanıyor. Hentbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Mini Mini Hentbol Türkiye Şampiyonasına Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübü olarak gidilecek ve Amasya'da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacak.

Mini Mini Hentbol Takımı Amasya'da Turnuvanın En Renkli Takımı Olacak; Turnuvaya katılacak olan Kayseri Takımındaki 10 sporcunun için de hem üçüz hem de ikiz sporcular mevcut, özellikle üçüzlerin benzerliği hentbolde farklı bir renk kazandırıyor. Antrenör Levent Kaya yaptığı açıklamada “10 sporcumdan üçüzlerin benzerliği ve takımda yine ikizlerin olması mini mini hentbol takımımızın renkli kısmını oluşturmakta, Eda,Ceyda ve Seda kardeşler üçüz olarak benzerlikleri ile çok dikkat çekerken Ezo ile Dila'nın da ikiz olması ve hentbolü sevmeleri Kayseri Hentbolü için çok dikkat çekici bir durumdur” dedi. Kaya ayrıca “10 sporcumuzun da ailelerinin hentbole destek vermeleri ve sevmeleri ile bu minik sporcuları Kayseri Hentbolüne kazanmak olacaktır” ifadelerinde bulundu.