MİX avm satılıyor mu?

MİX Alışveriş Merkezi satılığa çıkarıldı. Kaç liraya satılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

MİX avm satılıyor mu?

MİX Alışveriş Merkezi satılığa çıkarıldı. 2016 yılında açılan ve Başyazıcı ailesine ait olan Mix AVM, ihale yoluyla satılacak. Kimin alacağı ise merak konusu....

Tüketim kültürünün odak merkezi alışveriş merkezleri oldukça rağbet görüyor.

Vatandaş alışveriş yapmak, sosyal etkileşimde bulunmak ve hoş vakit geçirmek için bu mekanları tercih ediyor.

Alışveriş merkezleri, özellikle büyükşehirlerde yoğunlaşmış durumda.

Bu merkezler, alışverişin yanı sıra müşteriler, sinemalar, eğlence alanları, spor tesisleri ve diğer birçok hizmeti bir arada sunuyor.

Tüketiciler, bir alışveriş merkezine gittiğinde, birçok ihtiyacını tek bir noktada karşılayarak daha mutlu vakit geçiriyor.

MİX AVM'DE NELER VAR?

MİX avm satılıyor mu?

5 katlı bina olan Mix alışveriş merkezi, 2 katlı kapalı otopark ve açık otopark alanları ve özellikle gıda cafe üzerine kurulmuş Kayseri’nin ilk Yaşam Merkezi projesidir.

İçerisinde McDoland's, mado, migros gibi gıda yerlerinin yanı sıra spor merkezi, atm kozmetik ve parfümeri gibi  mağazaları barındırıyor.

MİX AVM SATILIYOR MU?

Kayseri'de bulunan Mix AVM satılığa çıkarıldı. Başyazıcı ailesine ait Mix AVM Ziraat Bankası tarafından, 190 milyon liraya satılacağı söyleniyor.

2016'da Mix AVM, ihale yoluyla satılacağı ve ihalenin başlangıç bedelinin 190 milyon lira olarak belirlendiği ve içinde 21 dükkanın bulunduğu alışverişmerkezinin 20 Temmuz'da ihaleye çıkması bekleniyor....