MMO Kayseri'de Muhteşem Gece

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Geleneksel olarak düzenlediği Gece ve Plaket Törenini muhteşem gecede gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

MMO Kayseri'de Muhteşem Gece

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Geleneksel olarak düzenlediği Gece ve Plaket Törenini muhteşem gecede gerçekleştirdi.

Tören meslekte onur yılı etkinliği olarak odanın kurulduğu tarihten itibaren, fedakarlık yaparak, odayı, şubeyi ve mesleğini bugünlere taşıyan meslek büyüklerine onur plaketi sunmak adına yapılıyor.

MMO Kayseri'de Muhteşem Gece

Törende Makine Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol bir konuşma gerçekleştirdi. Varol, konuşmasına protokolü selamlayarak başladı. TMMOB’un en büyük odası haline gelen Makina Mühendisleri Odası, ülke ve toplum yararı doğrultusunda mesleki olarak birçok etkinlik düzenlemektedir diyen Varol, şube olarak, bir yandan ülke ve kent sorunlarına müdahil olmaya çalışıyor, bir taraftan da üyelerimize eğitim, belgelendirme ve her türlü destek çalışmalarını düzenliyoruz dedin. Makina Mühendisler Odası Kayseri Şubesi, Kırşehir-Sivas-Nevşehir-Erzincan-Yozgat temsilciliklerimiz dahil olmak üzere 4000’e yaklaşan üyesiyle büyük bir ailedir diyerek konuşmasına devam etti. Şu an itibari ile odanın, 41 ilçe protokolü olduğunu belirten Varol, daha fazla vatandaşımıza yardımcı olabilmek adına çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Üyelerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz Mesleki Eğitim, Seminer Çalışmalarımız artarak devam ederken, özellikle genç meslektaşlarımıza yönelik Cv hazırlama ve mülakat teknikleri, iş görüşmesine hazırlık, mühendis ilişkileri yönetimi, makine emniyet yönetimi, risk değerlendirme ve ileri düzey Excel gibi birçok eğitim düzenlediklerini söyledi. Endüstri 4-0, yapay zeka, karbon ayak izi ve sürdürülebilir enerji üzerine çalışmalarının bulunduğunu ifade etti.

Firmalardan gelen talepler doğrultusunda özellikle yeni mezun ve iş arayan üyelerin, etkili bir özgeçmiş hazırlamasından başlayarak her aşamasında yanında olduklarını söyleyerek, mesleki gelişimlere katkı sağlayacak faaliyetlerin yanı sıra yoğun iş temposunda çalışan üyelere ve ailelerine yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin de birlik beraberlik ve kaynaşma anlayışı ile devam ettiğini söyledi.  Bizlerden desteklerini esirgemeyen Kayseri Valimiz, Büyükşehir, Melikgazi ve Talas Belediyelerimiz, Rektörlerimiz ve Akademisyenlerimiz başta olmak üzere bugünde bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan Erat Kablo, Kim Teknoloji, Femaş, Berton, Aspilsan, Çapar Makina, Minisan ve Türk Harbiş Sendikasına da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını bitirdi. 

Gece Öykü Gürman konseri ile devam etti.

MMO Kayseri'de Muhteşem Gece