Morte sözünü tuttu

Kayserispor formasıyla 7 maçtır gol atamayan Aylton Boa Morte, suskunluğunu Pendikspor maçında bozdu. Karagümrük maçında da galip geleceklerine inancının tam olduğunu söyleyen Morte, bu maçta da gol atacağının sözünü verdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Morte sözünü tuttu

Kayserispor’un Portekizli futbolcusu Aylton Boa Morte, hem affettirdi hem de sözünü tuttu.

Sarı-Kırmızılı takımın sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği Khor Fakkan, suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu, geçtiğimiz hafta İstanbul’de oynanan Pendikspor maçında takıma beraberliği getiren golü attı. Attığı goller sonrasında gösterdiği sevinçle de şov yapan Portekizli, gol sayısını 7’ye çıkardı. Maç öncesinde gol sözü veren Morte, bundan önceki son golünü Başakşehir deplasmanında atmıştı. Takım oyunundan uzak bir futbol anlayışıyla tepki alan Portekizlinin Pendikspor karşısında daha çok takım oyununa yöneldiği gözlendi.

Morte sözünü tuttu

Karagümdük maçında da gol sözü verdi

Atletik yapısıyla sahada basmadık yer bırakmayan Morte, 40 puana ulaştıkları için mutlu olduklarını belirterek, henüz işlerinin bitmediğini ve Karagümrük maçının zorluğuna dikkat çekti. Ligin bitimine 4 hafta kaldığını anımsatan Morte, taraftar desteğiyle ligin ilk yarısında 4-1 mağlup oldukları Karagümrük engelini kayıpsız geçerek seri yakalamak ve rövanşı almak istediklerini kaydetti. 

Morte sözünü tuttu