Motor kuryeden anlamlı hareket - Görenler takdir etti

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan cinayetlerin ardından Türkiye genelinde tedirginlik hakim. Ünlü bir firmada kuryelik yapan bir şahsın yazdığı not ise görenlerden takdir aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Motor kuryeden anlamlı hareket  - Görenler takdir etti

İstanbul’da meydana gelen cinayetlerin ardından Türkiye genelinde tedirginlik hüküm sürüyor. Ünlü bir firmada çalışan motor kuryenin yazdığı not görenlerden takdir topladı.

İstanbul’da 4 Ekim Cuma günü 19 yaşında olan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil, Semih Çelik tarafından vahşice öldürüldü. Yaşanan korku dolu olaydan sonra ortaya birçok varsayım atıldı. Bunlardan en korkutucu olanı ‘Incel’ olarak isimlendirilen bir grubun ortaya çıkışı ve katil Semih Çelik’in de bu grupla bağlantılı olmasıydı.  Incel terimi, karşı cinsle ilişki kurmada zorluk yaşayan bireylerden oluşuyor. İstemsiz bekarlar teriminden türeyen bu grup genellikle çevrimiçi platformlarda toplanıyor.

Türkiye’de herkes tedirgin!

Yaşanan bu olayın ardından Türkiye’nin dört bir yanında ve sosyal medyalarda tepkiler büyürken aynı zamanda günlük yaşamda özellikle kadın ve çocuklarında tedirginlikleri artış gösterdi. Biber gazı ve elektroşok satışlarında patlamalar yaşanırken, vatandaşlar kendilerini koruma yöntemlerini araştırıyor. Özellikle incel adlı grubun devam ediyor olması kadınlardaki tedirginliği daha da artırıyor.

Motor kuryeden anlamlı hareket  - Görenler takdir etti

Kuryeden anlamlı davranış!

Özel bir firmada kuryelik yapan bir vatandaş, motoruna astığı yazı ile takdir topladı. Kurye yazdığı yazıyı sosyal medya hesabında paylaştı. Video kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Notta, ‘Tedirginsen durdur kardeşim!!! Hiçbir şey senden önemli değil’ yazısı yer alıyordu. Kuryeye tebrik yorumları gelirken eleştiriler de geliyor. En dikkat çeken ve beğenilen yorum ise, ‘Yazıyı okuyana kadar 2km gider nereye durduruyon’ oldu.