Motorine bir zam daha geliyor!

Petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş, akaryakıt fiyatlarında zam dalgasına yol açtı. Son bir haftada yaşanan artışların ardından yeni haftada motorine bir zam daha geliyor.Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde…

Motorine bir zam daha geliyor!

Petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş, akaryakıt fiyatlarında zam dalgasına yol açtı. Son bir haftada yaşanan artışlar gelecek haftada da sürecek. Elde edilen bilgilere göre motorine fiyatlarına yeniden zam geliyor.

Akaryakıt fiyatlarına, petrol fiyatlarında yaşanan yükselişler nedeniyle zamlar gelmeye devam ediyor. Son 10 gün içinde Motorin, benzin ve LPG'ye üst üste zamlar geldi. Bir haftada 3 TL zamlanan motorinin litresinin gelecek hafta yeniden zamlanacağı öğrenildi.

Akaryakıta zam hafta boyu devam etti

Benzin ve motorine 6 TL, LPG'de ise 2,80 TL'lik ÖTV zammı 15 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Akaryakıtta vergi yükünün artmasının ardından dolar ve petrol fiyatları nedeniyle yeni zamlar yapılmaya devam ediyor. Motorine 21 Temmuz Cuma günü 1.55 TL, benzine 25 Temmuz Salı günü 2 TL, LPG'ye ise 30 kuruş zam geldi.

Motorine yeni zam yolda

Motorine geçen hafta yapılan 1.55 TL'lik zamma yenileri eklenmeye devam ediyor. 28 Temmuz 2023 Cuma gününden (dün) geçerli olmak üzere Motorin 1 lira 45 kuruş daha zamlandı. Bir haftada yapılan zam 3 TL'yi bulurken, motorinin litresine zam yağmuru haftayada süreceği öğrenildi. (1 Ağustos) geçerli olmak üzere motorine 1,07 TL zam bekleniyor. Zam sonrasında motorinin litresi 37 TL'ye dayanacak.
Kayseri Güncel Akaryakıt fiyatı

Kurşunsuz Benzin:36.97 TL

Motorin 36:25TL

Diesel:36.14 TL

Gaz Otogaz: 14.15 TL