Müge Anlı'da canlı canlı cinayet itirafı!

Müge Anlı programının canlı yayınında gelen cinayet itirafı Türkiye'nin gündemine oturdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Müge Anlı'da canlı canlı cinayet itirafı!

Müge Anlı ve Tatlı Sert programının canlı yayınında gelen cinayet itirafı Türkiye’nin gündemine oturdu. 

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bir süredir kayıp olarak aranan inşaat ustası Şaban Ataş’ın kaybında son dakika gelişmesi yaşandı. 52 gündür kayıp olarak aranan Şaban Ataş’ın cesedi üzeri taşlarla örtülü olarak bulundu.

Kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınırken, programa Şaban Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları katıldı. İddialara göre programın ardından Müge Anlı’nın baş başa görüştüğü Emine Karabulut cinayeti itiraf ederek cesedin yerini söyledi. 

Müge Anlı'da canlı canlı cinayet itirafı!

Cinayetin Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesinin ardından ekipler belirtilen bölgeye giderek, Sarıyer mevkiinde üstü taşlarla örtülmüş bir ceset buldu. Cesedin Şaban Ataş’a ait olduğu teyit edildi.

‘Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü’ diye itirafta bulunan Emine Karabulut’un ardından diğer bir itirafta Şaban Ataş’ın oğlundan geldi.

Bu cinayet itirafından sonra vatandaşlar 'Sevgilisiyle beraber kocasını öldürüp oğluyla cesedini taşımışlar, yayında cesedi buldular... korkunç’ yorumlarında bulundu.