Müge Anlı'da oğlunu öldürdüğü iddia ediliyordu – Evinde ölü bulundu!

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 4 yaşındayken ortadan kaybolan çocuğunu öldürmekle suçlanan Seyfi Birbir evinde ölü bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Müge Anlı'da oğlunu öldürdüğü iddia ediliyordu – Evinde ölü bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2 haftadır yıllar önce 4 yaşındayken kaybolan çocuğu bulmak için araştırmalara başlanmıştı. Çocuğunu öldürmekle suçlanan Seyfi Birbir evinin bahçesinde ölü bulundu.

3 hafta önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hacer Çıranoğlu, yıllar önce ortadan kaybolan 4 yaşındaki oğlunu bulmak için yardım istedi. Henüz 14 yaşındayken Seyfi Birbir ile evlendirilen Hacer Çıranoğlu, eşinden gördüğü şiddetten dolayı babasının evine geri dönmek zorunda kaldığını ifade ederek, çocuklarını eşine bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Çıranoğlu, Seyfi Birbir'in çocuğunu başka birisine vermiş olabileceğini de söyledi. İddiaların odağındaki baba Seyfi Birbir ise programa katılarak oğlunun hayatta olduğunu ve yıllardır görüştüğünü söyledi.

Geçtiğimiz hafta oğluyla yayına çıkması beklenen Birbir otel odasında intihar girişiminde bulunmuştu. Birbir hakkında açıklama yapan Müge Anlı, kendisine zarar verdiğini belirterek ‘Alkol almış daha sonra da zarar vermek istedi. Hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alındı’ ifadelerinde bulunmuştu. Tedavisinin ardından taburcu edilen ve Sakarya'daki evine dönen Seyfi Birbir, Adapazarı'ndaki evinde intihar etti.

Birbir, Kurtbeyler Mahallesi'nde bulunan evinin bahçesindeki ceviz ağacında ipe asılı halde bulundu.  112 sağlık ekipleri, olay yerine ulaştığında Birbir’in hayatını kaybettiğini açıkladı. Seyfi Birbir'in oğlunu bakkala gönderdikten sonra evinin bahçesinde intihar ettiği söyleniyor.