Müge Anlı'da Şok Olay! – 2. Palu Ailesi…

Müge Anlı son bölümünde yaşanan şok edici olay vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 2. Palu ailesi yorumları yaptıran olayın detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Müge Anlı'da Şok Olay! – 2. Palu Ailesi…

Müge Anlı ve ekibi yayımladığı programda olayları aydınlatmaya devam ediyor. 2. Palu ailesi benzetmesi yapılan yeni olay vatandaşta şok etkisi yaratırken, ‘Artık böyle şeyleri duymaktan bıktık!’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

Müge Anlı’da Figen Tülay Bayındır ve arkadaşı Bahar Demir iddialara göre 17 Mayıs akşamı Figen Tülay’ın annesi ve sevgilisini ilaçlarla uyutarak evdeki 65 bin TL’yi de alarak kayıplara karıştı. Arkadaşı Bahar’ın annesi vefat edince Tülay Bayındır’ın üvey babası Selahattin ve annesi Fitnat Bahar’ın bakımlarını üstlendiğini öğrenildi. Figen ve arkadaşı Bahar 15 gün sonunda bulundu. Kızların ifadeleri duyanları şok etti.

Müge Anlı'da Şok Olay! – 2. Palu Ailesi…

‘Dördünüz de benim karım olacaksınız!’

Kayıp kızlar üvey babalarının kendilerine küçük yaştan beri tecavüz ettiğini ve şiddet uyguladığını ifade ederek, ‘Selahattin bize ‘’Dördünüz de benim karım olacaksınız’’ diyordu. Bizi korkutup tecavüz ediyordu’ dedi.  Üvey baba Selahattin hakkındaki iddiaları ısrarla reddederken, Müge Anlı elinde görüntüler olduğunu söyledi. Stüdyoda buz kesen anlar bunlarla sınırlı kalmadı. Üvey baba Selahattin kızların kendisini uyutarak tecavüze uğradığını iddia etti. Kızların annesinin de bu olaylardan haberi olduğu öğrenildi.

‘Gidecek Yerim Yoktu!’

Bahar’ın ablası olan zihinsel engelli Gizem’in de Selahattin ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Gizem bu birlikteliğin kendi rızası ile olduğunu söyledi.  Tülay’ın annesi Fitnat’ın her şeyi bildiğinin ortaya çıkmasından sonra anne Fitnat, ‘Gidecek yerim yoktu’ diyerek kendini savunması da tepkilere sebep oldu. 2. Palu ailesi olarak nitelendirilen olayla ilgili savcılık harekete geçti.