Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Televizyonların sevilen gündüz kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona giriş yapmaya hazırlanıyor. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı, Avukat Rahmi Özkan, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen’in de yorumcusu olduğu program ile kayıplar, cinayetler ve daha birçok konuda çalışmalar yürütülüyor. Mügen Anlı’nın çözdüğü konular gündem düşmüyor ve sosyal medyanın gündemine oturuyor. 

Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? 

Faili meçhul sayısız cinayeti aydınlatan, kayıp evcil hayvanlardan, sevgi izine kadar her konuya temas eden Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz haziran ayında sezon finali yapmıştı.

28 Haziran'da sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Eylül ayı başı itibari ile başlaması bekleniyor. Tahmin edilen tarih ise 2 Eylül Pazartesi olarak öne çıkıyor.