Mustafa Palancıoğlu müjdeyi verdi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Germir Mahallesi'nde inşaatı devam eden Avukat Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulundaki çalışmaları inceledi. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi'nin, Türkiye'de en çok okul yapan belediye olarak yeni bir eğitim yuvasının daha müjdesini verdi. Germir'deki Avukat Mehmet Altun Anaokulu ve ilkokulu ne zaman eğitim faliyetine başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mustafa Palancıoğlu müjdeyi verdi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni bir okul müjdesi daha verdi.

Palancıoğlu, eğitime verdiği önemi bir kez daha göstererek, Germir Mahallesi'nde hızla devam eden Avukat Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu'nun inşaat alanındaki çalışmaları ziyaret etti. Türkiye'nin en çok okul yaptıran ilçesi olarak bilinen Melikgazi'de, başkan Palancıoğlu, yapımı devam eden okulların eğitime ne zaman başlayacağını söyledi. Bölge halkı, bu okulların ne zaman faaliyete geçeceğini büyük bir merakla bekliyor.
Başkan Palancıoğlu, inşaatın son aşamalarına gelindiğini belirterek, okulun peyzaj işlemlerine başlandığını ifade etti. İlkokulun 4 katlı ve 20 derslikten, anaokulunun ise 8 derslikten oluşacağını dile getiren Palancıoğlu, ‘Türkiye'de en çok okul yapan belediye unvanına sahibiz. Şu ana kadar 21 okul yaptık, şimdi ise 22. okulumuzun inşaatına başlıyoruz" dedi.
Melikgazi Belediyesi'nin her mahallede ihtiyaçları karşıladığını vurgulayan Palancıoğlu, ‘İnşaat çalışmalarının sonuna gelindiğini belirten Palancıoğlu, ‘Germir bölgesinde ihtiyaç olan anaokulu ve ilkokulun inşaatını tamamlamış oluyoruz. Peyzaj işlemlerine başlandı, İlkokul 4 katlı ve 20 derslikli, anaokulu da 8 derslikli. Türkiye’de en çok okul yapan belediyeyiz. 21 Okul yaptık, 1 okul daha yapıyoruz, sözleşmesini imzalayacağız. Bu sayı 22 olacak, dolayısıyla Melikgazi Belediyesi olarak, tam 21 okul yaptık, 22’incisinin yapımı başlangıcındayız. Cenabı Allah, bu okulların tamamlanmasını ve vatandaşlarımızın okulları kullanmasını nasip etsin. Bizim için önemli, gençlerin geleceği için önemli. Okulların fiziki ortamı ne kadar iyi olursa, eğitim de o kadar kaliteli oluyor. Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapıyoruz. Melikgazi Belediyesi hemen hemen her mahallede ihtiyaçları karşılıyor. Bu kapsamda da ihtiyacı olan mahallelerimizde okulları tamamlıyoruz. İnşallah burası da ikinci döneme hazır hale gelecek. Hayırlı olsun diliyorum’ ifadelerini kullandı.

 Melikgazi Belediyesi hayırsever Avukat Mehmet Altun işbirliği ile Germir Mahallesi’nde yapılan Avukat Mehmet Altun Anaokulu ve İlkokulu’nun temeli 11 Aralık 2021 yılında atılmıştı.