'Mutlak adaletle karşılaşsın' – Erciyes CEO'su Ertekin'den sert mesaj

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne yönelik sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde..

'Mutlak adaletle karşılaşsın' – Erciyes CEO'su Ertekin'den sert mesaj

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümüne yönelik sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gülen'in hayatını kaybetmesinin ardından Ertekin’in ifadeleri, özellikle FETÖ'nün karanlık geçmişine yönelik ağır eleştiriler içerdi.

'Mutlak adaletle karşılaşsın' – Erciyes CEO'su Ertekin'den sert mesaj

'Çıkardığı fitnenin hesabını sonuna kadar versin'

Ertekin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Allah keskin ve mutlak adaletiyle karşılasın. Yargıda kumpasların, çalınan soruların, himmet adı altında toplanıp çökülen paraların, büyütülen servetlerin, liyakatsız adamları kayırıp, soğana baş olamayacak adamları kurumlara baş yaptırmanın, en önemlisi çıkardığı fitnenin hesabını sonuna kadar ve sonsuza kadar versin."

Eleştiriler ve İma Edilen Olaylar

Ertekin’in bu sert açıklaması, özellikle FETÖ’nün Türkiye’de gerçekleştirdiği kumpaslar, sınav sorularının çalınması ve kamu kurumlarına liyakatsız kişilerin atanmasına yönelik eleştirileriyle dikkat çekti. 'Himmet' adı altında toplanan paralar ve bu kaynaklarla kurulan büyük servetlere vurgu yapan Ertekin, örgütün bıraktığı tahribatı bir kez daha gözler önüne serdi.