'Mutlu insan yok'

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de gerçekleştirdikleri esnaf ve vatandaş ziyaretlerini değerlendirdi. Ataş, 'Esnaf siftah yapamıyor, nefes alamıyor. İşsizler iş bulamıyor. Çalışanlar ay sonunu getiremiyor. Çevrenize bakın mutlu insan yok.' dedi.

'Mutlu insan yok'

Partisiyle birlikte rutin olarak il merkezi ve ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Ataş, vatandaşın ekonomik bakımdan her geçen gün çıkmaza sürüklendiğini ifade etti.

“MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA”

AK Parti iktidarının ise, tüm bu sorunlara rağmen sanal gündem değiştirme operasyonları ile algıyı başka yöne çekmeye çalıştığını belirten Ataş, “Vatandaşımız yıllardır oy verip, tek başına iktidar yaptığı AKP’ye inanmış, güvenmiş, ancak bu güven ve umudu AKP hep boşa çıkarmıştır. Sorunları çözmek yerine sorunları daha da arttıran AKP, sıkıştığında ise suçu hep başkasına atma, algı oluşturma ve korku politikası üretme yolunu tercih etmiştir. ‘Ekonomi benden sorulur, sorumlusu benim’, ‘Verin bu kardeşinize yetkiyi dolarla, faizle nasıl mücadele edilir görün’ diyenlerin bugün geldikleri nokta ortada. ‘Ekonomi uçuyor’ diyenlerin neleri, nasıl uçurdukları da ortada. AKP cephesi bugün sorumlu oldukları ekonominin kötü durumunu kendi atadıkları kişilere yükleyip, algı operasyonlarıyla onların istifa etmelerini sağlayıp, sorumluluktan kaçacaklarını sanmaktadır. Milletin bu yaşananları görmediğini, tablodan haberdar olmadıklarını düşünmektedir. Aksine milletimiz her şeyin farkında. Millet artık bu iktidara güvenmiyor, inanmıyor. Yaptığımız ziyaretlerde de bunu görüyoruz. Vatandaş artık tek adam iktidarının ülkeyi uçuruma sürüklediğini görüyor.” diye konuştu.

"İNSANLAR GÜLMEYİ UNUTTU"

Vatandaşın artık, ödeyemediği faturalardan yakınmaya başladığını belirten Ataş, "Vatandaş borcu, borçla kapatıyor. İktidardan yeterli desteği alamıyorlar. Faturalar el yakıyor. Esnaf siftah yapamıyor, nefes alamıyor. İşsizler iş bulamıyor. Çalışanlar ay sonunu getiremiyor. Çevrenize bakın mutlu insan yok. İnsanlar gülmeyi unutmuş." dedi.

“İKTİDARIN JÜBİLE ZAMANI GELDİ”

Vatandaş açısından bıçağın kemiğe dayandığını gile getiren Ataş, "Vatandaş, ilk seçimde hesabı kesecektir. İYİ’lerin iktidarında adalet gelecek ve milletin yüzü gülecek. Çiftçi, esnaf, memur, işçi nefes alacak. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, çünkü İYİ Parti var. Cesurlar hareketi ülkeyi, vatandaşı hak ettiği yere taşıyacak. İYİ Parti her geçen gün gücüne güç katıyor. Bütün engellemelere, iftiralara rağmen halkın gönlünde büyüyor. Milletle kucaklaşıyor, halkına gidiyor. Dert dinliyor, çözüm için proje üretiyor. Biz İYİ’ler hareketi olarak vatandaşın yanında ve vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Bu gerçeği gören vatandaşımız kendi gerçeklerini görmezden gelen mevcut iktidara gereken cevabı günü geldiğinde demokrasi meydanında verecektir. Millet bizi çağırıyor.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi