Mutlu Önal'a da bu yakışırdı!

TFF İç Anadolu Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal, yine yaptı yapacağını. Önal, Kayseri amatör sporuna hizmet eden isimleri unutmadı. Süper U18 Ligi, U18 Ligi ve U14 Liginin isimlerini spor adamlarına verildi.

Mutlu Önal'a da bu yakışırdı!

TFF İç Anadolu Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal, yine yaptı yapacağını. Önal, Kayseri amatör sporuna hizmet eden isimleri unutmadı. 

Mutlu Önal'a da bu yakışırdı!

Mutlu Önal farkını hissettiriyor

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Kayseri Futbol İltemsilciliği ortak bir karar alarak amatör spora büyük katkı sağlayan isimlere verdi. Yeni sezon öncesi efsane spor adamlarının isimleri Süper U18 Ligi, U18 Ligi ve U14 Lig'lerinde olacak. Kayseri’de hemen hemen her sezon yaşayan ve vefat eden isimler unutulmuyor. Ahde vefa olarak Mutlu Önal, Kayseri’de futbola hizmet vermiş isimlere yeni sezonların isimlerini vererek önemli bir başarı elde ediyor. Bu sezon Süper U-18 Ligi Kayserispor altyapısında efsane olan İbrahim Koltuk'a verildi. Yine Kayseri amatör futbola büyük katkısı olan Mustafa Korkmaz'ın adı da U-18 Ligi'ne verildi. 

Yaşayan efsane isim Necati Karadağ da unutulmadı

Aynı zamanda Kayserispor'un da efsane ismi Necati Karadağ'ın da ismi U-14 Ligi'ne verildi. Böylelikle vefat eden ve yaşayan birçok isim hem unutulmamış hem de hizmetlerinden ötürü onore edilmiş oldu. Kayseri Anadolu Haber olarak, TFF İç Anadolu Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal'ı bu hamlelerinden dolayı kutluyoruz.