Nakite sıkışanlara ilaç gibi fırsat! TC kimlik ile gidene 40 bin lira ödeme

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için TEB, 40 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Seyahat, eğitim, sağlık gibi acil ihtiyaçlar için kullanılabilecek bu kredi, 6 ay vade seçeneğiyle geri ödenebilecek. Başvurular, TEB müşterilerine özel olup online olarak yapılabiliyor. Ayrıca Akbank ve QNB Finansbank gibi bankalar da yeni müşterilerine faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Nakite sıkışanlara ilaç gibi fırsat! TC kimlik ile gidene 40 bin lira ödeme

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunmak için TEB, 40 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Faizsiz kredi almak isteyenler için 6 ay vade seçeneği sunulurken, TEB müşterileri bu kampanyadan online başvuru ile yararlanabiliyor. Ayrıca QNB Finansbank ve Akbank gibi bankalar da yüksek limitli faizsiz kredi imkanlarıyla öne çıkıyor.

Nakit problemi yaşayan vatandaşlar için en cazip çözüm yollarından birisi olarak faizsiz ihtiyaç kredileri ortaya çıkıyor. Eylül ayı başlarında bankalar müşterileri için cazip faizsiz ihtiyaç kredileri sunarak kolaylık sağlıyor. Seyahat, sağlık, eğitim, tatil, tamirat ve tadilat gibi daha birçok konuda vatandaşlar acil nakde ihtiyaç duyabiliyor. Bankaların kredi seçeneklerinden yararlanmak bu noktada en etkili çözüm yoluyken son zamanlarda artan faiz oranları buna engel olabiliyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar arasına eklenen TEB sunduğu yüksek limit ve avantajlar ile faizsiz ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilerine kolaylık sağlıyor. Peki, faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri? TEB faizsiz ihtiyaç kredisi şartları neler? İşte bankaların faizsiz kredi detayları…

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKALAR

Artan giderler ve yaşanan nakit acil nakit ihtiyaçları için yüksek faiz oranlarıyla uğraşmadan çözüm bulmak isteyen vatandaşlar için bankalar en az 10 bin TL’den başlayan fırsatlar sunuyor. 10 bin TL’den 20 bin TL’ye, 25 bin TL’den 45 bin TL’ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi bankalar tarafından veriliyor. Enpara, QNB Finansbank, Akbank, Denizbank, İş Bankası ve Garanti BBVA arasına bir banka daha eklendi. TEB yaptığı açıklama ile müşterileri için 40 bin TL’ye varan yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisini açıkladı.

TEB FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ

TEB, faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasını cazip koşullarla vatandaşlara açıkladı. 40 bin TL’ye kadar çekilecek yüzde sıfır faizli nakit desteği için 6 ay vadeli kredi ve 3 ay vadeli taksitli nakit avans seçeneği sundu. Faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için yalnızca bir şart bulunuyor. TEB müşterisi olan tüm vatandaşlar başvurularını online olarak anında gerçekleştirebiliyor.

EN FAZLA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKALAR

40 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi veren TEB’in yanı sıra QNB Finansbank ve Akbank da sunduğu yüksek limitler ile ön plana çıkıyor. Akbank ile QNB Finansbank’a yeni müşteri olarak dahil olan vatandaşlar 45 bin TL’ye varan nakit desteklerini anında hesaplarından kullanabiliyor. 6 ay vadeli kredi ile 3 ay vadeli taksitli nakit avansa faizsiz olarak anında başvuru yapılabiliyor.

ENPARA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ

Enpara’dan faizsiz ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için tek kriter bulunuyor. Yeni müşterilere özel olan kampanyada 3 ay vade imkanı veriliyor. 10 bin TL’ye varan sıfır faizli kredi masrafsız olarak anında hesaptan çekilebiliyor.

GARANTİ BBVA SIFIR FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA, 20 bin TL faizsiz kredi seçeneğini yeni müşterileri için sunuyor. Faizsiz kredi çekmek isteyen müşteriler geri ödemelerini 6 ay süreyle gerçekleştirebiliyor.