Narin cinayetinde şok etkisi: Minik kızı evde katledip evi temizlemişler!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra bulunan Narin soruşturmasında kan donduran detaylar gelmeye devam ediyor. Eğertutmaz deresinde bulunan Narin'in evde katledildiği anne ve yengelerin de evi temizlediği ortaya çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Narin cinayetinde şok etkisi: Minik kızı evde katledip evi temizlemişler!

Güran ailesinin talimatları Salim Güran'dan aldığı ve Narin'in baba evinde katledildiği iddia edildi. Cinayetten sonra evdeki halı, koltuk örtüsü, yolluk ve masa örtüleri ile birlikte kıyafetlerin çamaşır makinesinde yıkandığı ancak kapasitenin üzerinde çamaşır atılmasıyla makinenin bozulduğu bu nedenle çamaşırların yengenin evine taşındığı belirtildi.

Narin Güran cinayetinde detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Halk TV'nin haberine göre, aile üyelerinin köyün muhtarı Salim Güran'dan pek çok talimat aldı. Anne Yüksel Güran'ın kıyafetlerinin çamaşır makinesinde yıkandığı ve evdeki halıların en az iki defa yıkandığı belirlendi.

Narin'i katlettikten sonra evi yıkamışlar!

Narin'in cansız bedeni evden çıkarıldıktan sonra yenge Hediye Güran yıkama işlemini organize etti. Maşallah Güran ile anne Yüksel Güran'ın dahil olduğu yıkama işleminde birçok örtü, halı yıkandı.

Anne Yüksel Güran evdeki çamaşır makinesinin alması gerekenden daha fazla kıyafet ve örtü ile doldurduğu için çamaşır makinesi arızalandı. Ardından yıkanması gereken örtü ve diğer çamaşırlar Hediye Güran'ın evine ötürülüp yıkandığı saptandı.

 

Yerler defalarca çamaşır suyu ile silinmiş!

Evin giriş kapısında yer alan geniş ara hol ve Narin'in katledildiği odadaki bütün örtülerin yıkandığı yerlerin ise birçok kez çamaşır suyuyla silindiği kaydediliyor.

Ayrıca anne, yengeler ve bütün aile üyelerinin 21 Ağustos günü en az 2 kez banyo yaptıkları, Salim Güran'ın da aracı kapı önünde yıkadığı tespit edildiği bilgileri yine Halk TV'den edinilen bilgiler arasında.

Ortam dinlenmesin diye müzik açmışlar!

Cinayet soruşturmasında çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Savcılık kararı ile birçok aile üyesi teknik takibe aldındığı ve ortam dinlemesi yapıldığı ifade edildi. Bunu öğrenen aile üyeleri dinlemelere karşı müziğin sesini açarak önlem aldığı belirtildi.

Bu bilginin kim tarafından sızdırıldığı araştırılırken ailedeki erkeklerin en az 7 ayrı meclis toplantısı yaptığı saptandı. Toplantı sırasında konuşmaların duyulmaması adına müzik açıldığı kaydedildi.

Öte yandan Güran aile üyelerinin telefon görüşme kayıtları da silindi ve cep telefonları değiştirildi.