Narin Güran olayında partiler gündem oldu: Ağabeyin görüntüleri dikkat çekti!

Ülke gündemine oturan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin pek çok iddia ve tartışmalar dolaşıma girdi. Son dönemde ailenin bazı partilere yakın olmasına ilişkin ifadeler konuşulurken ağabey Baran Güran'ın o görüntüleri gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Narin Güran olayında partiler gündem oldu: Ağabeyin görüntüleri dikkat çekti!

Narin Güran olayı Türkiye'de büyük ses getirdi. Küçük kızın ne yazık ki acımasıca öldürülmesi, şüphelilerin aile yakınları olması gibi pek çok durum yürekleri dağladı. Herkesin hassaslaştığı ve üzüldüğü bu dönemde söz konusu ailenin partiler ile olan ilişkilerine dair iddialar çıktı. Vatandaşlar bu konu üzerine yoğunlaşırken ağabey Baran Güran'ın o görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Güran ailesinin bölgede bilinen bir aşiret olduğu ve siyasi ilişkilerinin yüksek oluğu söyleniyor. Buna ilişkin özellikle milletvekillerinin ve diğer siyasilerin yaptığı açıklamalar yakından takip ediliyor. Vatandaşlar açıklamalar karşısında çeşitli yorumlarda bulunuyor.

Amca Salim Güran'ın siyasi yakınlığının olduğu ve bir partinin üyesi olduğu şeklinde dolaşıma giren iddialar söz konusu partiyi çileden çıkardı. Partiden yapılan açıklamada, hassas bir meselenin provakasyona dönüştürülmeye çalışıldığı vurgulandı.

Narin Güran olayında partiler gündem oldu: Ağabeyin görüntüleri dikkat çekti!

İşte Ağabey Baran Güran'ın o görüntüleri!

Narin Güran soruşturmasında aralarında anne, baba, amca ve kardeşlerin olduğu kişi gözaltına alındı. Siyasi parti tartışmaları da günden güne arttı, pek çok iddia dolaşıma girdi. Ağabey Baran Güran'ın o görüntüleri ise sosyal medyada milyonlarca görüntülendi.

Görüntülerin HDP'nin düzenlediği nevruz bayramından olduğu belirtildi.