Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi Ramazan Atasoy ile mesajlaştığı ifadeler ortaya çıkmıştı. Pek çok kişinin karıştığı cinayet soruşturmasının bu cephesinde yeni gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu haber'in Kayseri haberlerinde...

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi Ramazan Atasoy'a 'O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta' şeklinde mesaj atttığı ve Atasoy'un, 'Tamam henüz bende değil/tamam daha ölmemiş' diye yanıt verdiği kayıtlar dosyaya girdi. Atasoy, kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.

Narin Güran cinayeti kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Tüm Türkiye’yi yasa boğan cinayet hakkında yeni gelişmeler art arda geliyor.

DW Türkçe'den Alican Uludağ'ın, R.A.'nın savcılık ifadesinden aktardığına göre, dosyaya ikili arasındaki bazı görüşmeler girmiş durumda. Buna göre, Salim Güran'ın 'O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta' şeklinde mesaj atarak işçisini yönlendirdiği, R.A.'nın ise "Tamam henüz bende değil/tamam daha ölmemiş” diye yanıt verdiği kayıtlar dosyaya girdi.

Yazışmalardan sonra tutuklama!

Herkesi şok eden yazışmaların detayında, Gazeteci Ali Uludağ'ın haberine göre şu konuşmalar yer aldı,

İşçi R.A.:Henüz bende değil, daha ölmemiş'

Salim Güran:O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş.

İşçi R.A: Eee

Salim Güran: Biri yerde

R.A.:Tamam henüz bende değil, daha ölmemiş.

Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi Ramazan Atasoy, kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.