Narin Güran Soruşturmasında Gözaltı: 'Sonuç Yakın'

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için yürütülen arama çalışmaları, 8. gününde şok bir gelişme yaşandı: Bir kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde...

Narin Güran Soruşturmasında Gözaltı: 'Sonuç Yakın'

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduğu haberinin ardından başlatılan arama çalışmaları 8. gününde yeni bir aşamaya geçti. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, şüpheli bir kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, arama çalışmalarına dair yaptığı açıklamada, “Her türlü ihbarı değerlendirdik ve önemli delillere ulaştık. Çalışmalarımız devam ediyor ve sonuca çok yakınız. Elimizdeki veriler, bu soruşturmanın kısa süre içinde sonuçlanacağına işaret ediyor” şeklinde konuştu.

Arama ekipleri, derinlemesine inceleme yapmak üzere Eğertutmaz Deresi’nde çalışma başlattı. Dere alanında suyun seviyesini düşürmek ve alanda daha etkili arama yapmak için iş makineleri kullanıldı. Bu çalışmalar, hava kararmadan önce sona erdi ve ekiplerin yarın iş makinesi ve dalgıçlarla aramaları sürdüreceği belirtildi.

Soruşturmanın en son aşamasında, gözaltına alınan kişinin ifadesi ve elde edilen delillerin detaylı bir şekilde inceleneceği ve ilerleyen günlerde yeni gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.