Narin için yas tutarken 2 yaşındaki bebek istismardan entübe edildi!

Diyarbakır'da kaybolan ve aile içi ilişkilere kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran yürekleri dağladı. Daha onun acısı dinmeden Tekirdağ'da 2 yaşındaki çocuğun cinsel istismar nedeniyle entübe edildiği iddia edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Narin için yas tutarken 2 yaşındaki bebek istismardan entübe edildi!

Narin Güran soruşturması tüm hızıyla devam ederken kamuoyuda gelişmeleri yakından takip ediyor. Narin Güran'ın acısı dinmeden Tekirdağ'da 2 yaşındaki bebeğin üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığı ve entübe edildiği iddia edildi.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan yaptığı açıklamada, ''Tekirdağ Malkarada üvey baba tarafından gerçekleşen istismar sonucunda  2 yaşında çocuğun  entübe edildiği be durumunun ağır olduğu bilgisi geldi. Tekirdağ koordinatörlerimiz ve Avukatlarımız bu vahim durumun peşine düştüler. Çok üzgün ve öfkeliyiz.'' ifadesini kullandı.

Minik bebeğin daha önce de hastaneye geldiği iddiaları bulunurken Özkan, gelen tüm iddiaları resmi makamlara iletip bu vahim durumun incelenmesini talep etti.

Özkan, ''Tekirdağ hukuk koordinatörümüz 2 yaşında çocuğumuzun dosyasında gizlilik kararı olduğunu iletti. Çocuğun diğer kardeşi ile ilgili de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan bilgi aldık. Sürecin takibi için arkadaşlarımız ciddi çaba harcıyorlar.'' dedi.