Nazon milli takımda coştu! 2 maçta gol oldu yağdı

Kayserispor'un 30 yaşındaki Haitili golcüsü Duckens Nazon, Haiti Milli Takımı'nın son 2 maçında şov yaptı. İki maça da ilk 11 başlayan ve 90'ar dakika sahada kalan Nazon, bu maçlarda toplam 4 gol kaydetti. Detaylar haberimizde...

Nazon milli takımda coştu! 2 maçta gol oldu yağdı

Kuzey/Orta Amerika - CONCACAF Uluslar Ligi'nde mücadele eden Haiti Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Kayserisporlu Duckens Nazon, 7 Eylül tarihinde oynanan ve 4-1 sona eren Porto Riko maçında takımının son golünü kaydetti.

Dün (10 Eylül) oynanan Saint Maarten maçında da sahada yer alan Nazon, bu müsabakada 3 gol kaydederek hat-trick yaptı. Kayserisporlu taraftarlar, son 2 maçta fileleri 4 kez havalandıran Nazon'un aynı performansı Kayserispor formasıyla da göstermesini bekliyor.

Nazon milli takımda coştu! 2 maçta gol oldu yağdı

Kayserispor'a geçen sezon devre arasında gelen ve çıktığı 13 maçta 2 gol kaydeden Nazon, beklentilerin çok uzağında kalmıştı.

Yeni sezonda ise Burak Yılmaz'ın çok şey beklediği Haitili forvet, ikinci haftadaki Sivasspor maçında oynamayarak kırmızı kart cezasını tamamlamıştı. Konyaspor maçında da ilk 11 başlayan Nazon 68'de yerini Mehmet Eray Özbek'e bırakmıştı.

Milli takımdan moralli şeklide gelen Duckens Nazon'un, Eyüpspor maçında görev alması bekleniyor. Burak Yılmaz'ın moralli gelen Nazon'dan aynı performansı bekliyor.

NAZON'UN 3 GOL ATTIĞI HAITI - SINT MAARTEN MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN