Neden Joseph Attamah? Kayserispor Haberleri

Kayserispor-Trabzonspor maçında penaltı atışını kullanan Joseph Attamah, tartışmaları da beraberinde getirmişti. Ganalı, neden penaltı atışında tercih edildi? Taraftarlar, takımda birçok tecrübeli oyuncular varken bu kararın nedenini sorguluyor. Burak Yılmaz'ın tepkisi ne oldu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Neden Joseph Attamah? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig’in ertelenen maçında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmada penaltı atışı kazandı.

Taraftar Ganalı oyuncunun penaltı atmasını sorguluyor

Kayserispor'da penaltı atabilecek birçok oyuncu varken, Joseph Attamah’ın bu atışı kullandığı merak konusu oldu. Trabzonspor maçının ardından geçen 5 gün boyunca, Kayserispor taraftarları, Mehdi Bourabia, Miguel Cardoso, Gökhan Sazdağı gibi penaltı konusunda tecrübeli isimler dururken Ganalı oyuncunun penaltı atmasını sorguluyor.

Neden Joseph Attamah? Kayserispor Haberleri

Penaltı atacaklar arasında Joseph Attamah var mıydı?

Bu takımda maç öncesinde penaltı atacaklar arasında Joseph Attamah var mıydı? Yoksa Attamah, bireysel olarak mı bu atışı kullanmaya karar verdi? Penaltıyı kaçırmasının ardından akıllara gelen soru, 'Teknik direktör Burak Yılmaz neden bu duruma tepkisiz kaldı?' oldu.

Neden Joseph Attamah? Kayserispor Haberleri

Joseph Attamah şu ana kadar kaç gol attı?

Joseph Attamah, Kayserispor kariyerinde 4 yıl boyunca toplamda sadece 3 gol attı. Son golünü geçtiğimiz sezon Sivasspor’a karşı atan Ganalı oyuncu, önceki yıllarda ise Antalyaspor ve Giresunspor maçlarında gol atma başarısı göstermişti. Penaltı gibi kritik bir durumda, tecrübeli isimler varken neden Attamah’ınatışı kullanması 'Kayserispor'da otorite boşluğu var mı? sorusunu da akıllara getirdi.

Neden Joseph Attamah? Kayserispor Haberleri