Neden olmasın? Kayserispor haberleri

Kayserispor, Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir'e konuk olacak. Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk galibiyetini alarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Kayserispor'da sakatlığından dolayı Trabzonspor, Göztepe ve Beşiktaş maçlarında oynayamayan Julian Jeanvier, İstanbul'a götürüldü mü? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Neden olmasın? Kayserispor haberleri

Süper Lig’in 5. haftasında İstanbul deplasmanına konuk olacak olan Kayserispor, Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-Kırmızılı ekip, özel uçakla İstanbul’a gitti. Son hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda 3 puan mücadelesi verecek. Sezonun ilk galibiyetini İstanbul’da almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor.

Neden olmasın? Kayserispor haberleri

Julian Jeanvier oynayacak mı?

Kayserispor’da sakatlığından ötürü Gineli savunma oyuncusu Julian Jeanvier’in oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Trabzonspor maçında sakatlanarak Göztepe ve Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyen tecrübeli defans oyuncusu, ülkesinin milli takımında da sakatlık nedeniyle oyunu yarıda bırakmıştı. Ginelinin sakatlığı geçti, ancak Başakşehir karşısında da dinlendirilecek. Jeanvier'in yerine Arif Kocaman'ın oynamasına kesin gözle bakılıyor. 

Neden olmasın? Kayserispor haberleri

Takımda motivasyon üst seviyede

Başkan Ali Çamlı, milli araya moralli bir şekilde girmek istediklerini belirterek, takıma olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Çamlı, “Başakşehir karşısında tek hedefimiz mutlak galibiyet. İstanbul’dan 3 puanla dönerek taraftarımıza bu sevinci yaşatmak istiyoruz. Taraftarımız da bizleri yıalnız bırakmayacak. Futbolcularımızın hırsı ve isteği umutlarımızı arttırıyor." diye konuştu.

Neden olmasın? Kayserispor haberleri

Geçen sezon Kayserispor kazanmıştı

Geçtiğimiz sezon Başakşehir’i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başaran Kayserispor, bu karşılaşmadan da aynı sonucu almak hedefinde. Başakşehir ile Kayserispor arasındaki mücadele, 5 Ekim cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak. Maçta Yasin Kol düdük çalacak.