'Nereye gitsek vatandaşımız dertli'

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, beraberindeki partililerle birlikte Kayseri'nin farklı semtlerinde vatandaşları ziyaret etti. Ataş, vatandaşın birçok sıkıntıyla karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. Ataş, 'Nereye gitsek vatandaşımız dertli.' dedi.

'Nereye gitsek vatandaşımız dertli'

İYİ Partili Dursun Ataş, Kayseri’nin çeşitli semtlerinde partililerle birlikte vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Dursun Ataş, “Çiftçi, emekli, işçi, esnaf, sanayici fark etmiyor, kime dokunsak bin ah işitiyoruz.” diyen Ataş, AK Parti iktidarının sorunlara çözüm getirmediğini, aksine her gün ülkeyi yeni sorunlarla karşı karşıya bıraktığını öne sürdü.

Mültecilerle ilgili sorunlara değinen Ataş, vatandaşların mülteciler sorunu yüzünden AK Parti’ye yepki gösterdiğini söyledi. “AK Parti’ye dur demenin zamanı gelmiştir.” ifadelerini kullanan Ataş, vatandaşın dur demek istediğini ve sandığını beklediğini kaydetti.

Çiftçilerin sorunlarına da değinen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Ataş, “Çiftçiyi bitirdiler. Çiftçiler artık üretim yapamaz halde. Ne yazık ki üretimden elini çeken çiftçilerimiz var.” ifadelerini kullandı. Ulaşımda sıkıntıların olduğunu, vatandaşın şehir merkezine ulaşmada zorluklar yaşadığını belirten Ataş, şunları söyledi: “Talas’ta kırsal mahallelerde toplu taşımaya binenler, ilçe merkezinde bırakılıyor. Vatandaş bu kez de şehir merkezine gitmek için araca koşturuyor. Bu diğer ilçelerde de aynı. Ulaşımda da sıkıntı had safhada.”

Esnafın sıkıntıları hakkında konuşan Dursun Ataş, şunları kaydetti: “Esnaf, giderler yüksek, vatandaşın alım gücü düşük. Ay sonunu getirmeyi bırakın, gün sonunu bile zor getiriyoruz diyor. Esnafımız da çok dertli ve zor durumda. Geçinemediğini, eve ekmeği zor götürdüğünü söylüyor.”

Vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam edeceklerini vurgulayan Ataş, “İYİ Parti iktidara yürüyor. İyi günler gelecek. Türkiye iyi olacak.” diyerek açıklamalarını noktaladı.

>>Kurumsal Haber