Nevşehir ekibine Kayserili Teknik Adam…

TFF 3.Lig 2.Grup ekibi Nevşehir Belediyespor, teknik direktörlük görevine geçmişte Kayserispor'da hem A takım hem de alt yapıda antrenörlük yapan Hakan Ertürk'ü getirdi. Ertürk'ün yardımcı ekibinde ise yine Kayserili Erdinç Yavuz yer aldı.

Nevşehir ekibine Kayserili Teknik Adam…

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor'da, teknik direktörlük görevine Hakan Ertürk getirildi. Nevşehir ekibi, Hakan Ertürk ve 4 kişilik ekibi ile anlaşmaya varırken, teknik heyette Kayserili eski futbolcu Erdinç Yavuz da yer aldı.

Nevşehir Belediyespor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Taner Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ertürk, sözleşme imzaladı.

Nevşehir ekibine Kayserili Teknik Adam…

Hakan Ertürk, Kayserispor’da  Marius Sumudica, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman gibi Teknik Direktörler ile çalışırken, kısa bir dönem de A takımı çalıştırdı. Kayserispor'da altyapıda çeşitli yaş gruplarında önemli başarılar elde eden Ertürk, U-17 takımı ile Türkiye şampiyonluğuna uzandı. Son olarak Altınordu'da çalışan Hakan Ertürk, 2024-2025 sezonunda Nevşehir Belediyesporspor'un başarısı için görev yapacak.