NOW TV'de Kayseri göndermesi!

NOW televizyon kanalının iddialı dizisi Kötü Kan, 6 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluştu. Güçlü hikayesi ve kadrosuyla izleyici büyüleyen dizide Kayseri sahnesi dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde...

NOW TV'de Kayseri göndermesi!

Başrollerinde Ertan Saban ve Damla Sönmez'in yer aldığı Kötü Kan dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Yalı Çapkını dizisiyle aynu gün yayınlanan Kötü Kan dizisinin ilerleyen günlerde reyting oranları merak ediliyor. Dizinin ilk bölümünde yer alan Kayseri sahnesi ise Kayserililerin yüzünü güldürdü.

Kartal (Ertan Saban) dizide eski polisi canlandırmaktadır. Bir gece kulübünde güvenlik müdürü olan Kartal, kulüpte reşit olmayan bir kızın hayatını kaybetmesiyle öfke patlaması yaşar ve parçası olmayacağı bu ağın peşine düşer.

Kartal o gece iki çocuğuna bakan kayınvalidesinin ölüm haberini alır. Kayınvalidesinin yıllardır uzak tuttuğu çocuklarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşayan Kartal, annelerinin ölümünden babalarını suçlayan çocuklarıyla yüzleşir.

Bol aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ilgi gören Kötü Kan dizisinde ilerleyen bölümlerde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kayseri sahnesi güldürdü!

Gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi Kartal, buna sebep olan Şenol'u aramaktadır. Yoldan valiziyle geçen görevli Kartal'a 'Şenol Bey'e mi başmştınız?' diye sorar. Görevli, Şenol'un birkaç gündür ortada olmadığını ailesi ve çocuklarının da geçen hafta gittiği söyler.

Valiziyle yola koyulan görevliye nereye gittiğini soran Kartal, 'Kayseri' cevabını alır. Kartal ise, 'Patırma yiyeceksin yani çemenli. İyi yolculuklar.' ifadesini kullanır.

Kayseri'nin pastırması da çemeni de dillerden düşmüyor!

Zaman zaman dizilere konu olan Kayseri, kimi zaman da bazı sahnelerde kendisine yer buluyor. Konuşma ağzıyla önde çıkan Kayseri'nin meşhur lezzetleri ise popüerliğini korumaya devam ediyor. Kayseri Pastırması ve Kayseri Çemeni baharları ve yapılış şekliyle yabancıların oldukça ilgisini çekerken yerli yabancı turistlerin ise damaklarında adeta tat bırakıyor.

Kayseri Pastırması, 2022 yılında, Kayseri Çemeni ise 2023 yılında coğrafi tescil aldı.