Nurettin Açıkalın'dan dikkat çeken açıklamalar - Kayserispor haberleri

Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, Hatayspor maçının ardından büyük sevinç yaşadı. Açıkalın, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte teknik heyet, futbolcular ve taraftarın sevincine ortak oldu. Açıkalın, önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Nurettin Açıkalın'dan dikkat çeken açıklamalar - Kayserispor haberleri

Kayserispor Asbaşkanı Nurettin Açıkalın, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizdi.

Açıkalın da MHP Kayseri Melletvekili Baki Ersoy’un kenetlenme vurgusuna destek verdi. Genç yönetici, maç bitiminde yaptığı açıklamada, 3 puan hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını belirterek, ‘Söylediği gibi birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını daha önce gösterdik. Şimdi yine tekrarlamış olduk. Birliktelikten, beraberlikten güç, kuvvet doğuyor. Bunu devam ettirebilirsek daha da iyi günlere gideceğiz. Takım bugün uzun zamandır kazanamadığı üç puanı kazandı. Arkadaşlarım morali için de çok önemliydi. Geçen hafta da söylemiştim. Hem puan tablosu, hem moral için çok önemli gözüküyor şu an. O yüzden çok sevinçliyiz tabii ki. Daha da iyi olacak. Güzel günler bizi bekliyor’ ifadelerini kullandı.

Nurettin Açıkalın'dan dikkat çeken açıklamalar - Kayserispor haberleri

Büyük sevince ortak oldu

Açıkalın da Ersoy ile birlikte önce sahaya, ardından da soyunma odasına giderek büyük sevinç yaşadı ve teknik heyet ile futbolcuları kutladı. Açıkalın, geçtiğimiz hafta da sonuç odaklı oynamaları gerektiğinin önemini belirtmişti.