O bölgede trafik büyük oranda rahatlayacak

25 milyon TL'lik yapım maliyeti ile hayata geçirilen Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı'nda son durumu yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, 'Kayseri Organize Sanayi Bölgemize nefes aldıracak projede sona geldik. 25 milyon TL'lik yapım maliyeti ile hayata geçirdiğimiz Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı'nda son durum: Asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol çizgisi ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Her şey Kayseri için' dedi. Ayrıntılar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O bölgede trafik büyük oranda rahatlayacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘Her şey Kayseri için’ sloganıyla Kayseri trafiğine nefes aldıran projelerin tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. 
Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı’nda asfalt çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Büyükkılıç, Kayseri için önemli fonksiyon görecek ana arteri hayata geçirdiklerini belirterek, yol çizgilerinin ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini söyledi.  
25 milyon TL'lik yapım maliyeti ile hayata geçirilen Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı’nda son durumu yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, ‘Kayseri Organize Sanayi Bölgemize nefes aldıracak projede sona geldik. 25 milyon TL'lik yapım maliyeti ile hayata geçirdiğimiz Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı’nda son durum: Asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol çizgisi ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Her şey Kayseri için’ dedi.
‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç Kayseri’yi daha yaşanabilir, daha güzel bir kimliğe kavuşturmak amacıyla çalıştıklarını kaydederek, ‘Büyükşehirlerin konforu var, büyükşehirlerin sıkıntısı yok. Şu an Ambar bölgesindeyiz. Belsin ve Ambar’ın üzerinden Organize Sanayi Bölgesine bağlayan İsmail Bulvarının hem altyapı çalışmaları hem kalınlaştırma çalışmaları hem de DSK asfalt çalışmaları, çizgi çalışmaları yapılıyor. Kayseri için önemli fonksiyon görecek ana arteri hayata geçiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın beklentisi olan ulaşımda rahatlama anlayışı içerisindeki çalışmalarımızı hızla sürdürmek. Ben yüklenici firmamıza, emeği geçen ilgili birimimize ve müteahhitlerimize teşekkür ediyorum. Bisiklet yıllarımızda, yaya yollarımızda refüjlerimizle her türlü güzelliği standartları yüksek bir şekilde ekliyoruz. Yol medeniyettir anlayışını en güzel örneklerini ve kazanımlarını gözlemliyoruz. Standardı yüksek 4 şerit olan bir ana arterimiz hem de bölgedeki imarlaşma hareketine hız kazandırmış olduk. Şehrimizi bu hizmetlerle buluşturmak, daha yaşanabilir ve daha güzel bir kimliğe kavuşturmak adına durmadan çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı.