O ilçede gözyaşları sel oldu

Kayseri Bünyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kız kardeş, Nemide Karanfil ve Nimet Güvercin, 28 Temmuz pazar günü vefat etmişti. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

O ilçede gözyaşları sel oldu

Kayseri’de 28 Temmuz Pazar günü öğle saatlerinde Bünyan ilçesine bağlı Akmescit mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, araçta bulunan iki kız kardeş hayatını kaybetmişti. Feci kazada vefat eden iki kız kardeşim isimleri belli oldu. Bünyanlı Nemide Karanfil ve Nimet Güvercin isimli kız kardeş, gözyaşlarıyla ebedi hayata uğurlandı. Kazanın ardından Bünyan ilçesi büyük bir yasa boğuldu.

Bünyan ilçesi derin bir üzüntüye kapıldı

Vefat eden kız kardeşlerin isimleri belli olduktan sonra, Bünyan ilçesi derin bir üzüntüye kapıldı. Bünyan Dostlar Grubu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dervişağa Mahallesi'nden merhum Mehmet Karanfil'in hanımı Nemide Karanfil ve Nemide Karanfil'in kız kardeşi Nimet Güvercin elim bir trafik kazasında vefat etmişlerdir. Cenazeleri 29.07.2024 Pazartesi öğle namazından sonra Bayramlı Camii'nden kaldırılacaktır. Merhumelere rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Öğle namazı sonrası toprağa verildiler

Nemide Karanfil ve Nimet Güvercin’in cenazeleri 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü öğle namazından sonra Bayramlı Camii'nden kaldırıldı.

Kayseri Anadolu Haber olarak merhume Nemide Karanfil ve Nimet Güvercin’e Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.