O ilçeye dev sosyal tesis yapılacak - Bakın neresi?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı o ilçeye sosyal tesis binası yapmak için ihale ilanı verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

O ilçeye dev sosyal tesis yapılacak - Bakın neresi?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bünyan İlçesine bağlı Köprübaşı Mahallesi'ne sosyal tesis binası yapmak için ihale ilanı verdi.

Sosyal tesis yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihalede son teklif verme tarihi 04.09.2023 saat 10:30’dur.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilan.gov.tr adresinde yayımlanan ihale ilanı için aşağıdaki linke tıklayınız...

İhale ilanı için tıklayınız...