O isim de Kayseri'den Ankara'ya gitti!

Kayserispor ve Erciyesspor'da uzun yıllar kaptanlık yapan Kemal Dulda da, Ankaragücü ile anlaştı. Seyit İçgül ile birlikte Ankaragücü'nde görev alacak olan Dulda, önümüzdeki günlerde yeniden Kayseri'ye gelerek kamp yapacak. Efsane Başkan Ahmet Demircioğlu, bu isimler hakkında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

O isim de Kayseri'den Ankara'ya gitti!

Kayserispor ve Erciyesspor’da uzun yıllar futbolcu olarak hizmet eden ve şu an teknik direktör olarak kariyerine devam eden Kemal Dulda, Ankaragücü ile anlaştı.

Geçtiğimiz haftalarda Ankaragücü, Kayserispor’un efsane ismi Seyit İçgül’ü sportif direktör olarak göreve getirmişti. İçgül’ün yanı sıra Kemal Dulda da Başkent temsilcisinin başarısı için çalışacak. Dulda teknik direktör Cihat Arslan'ın ekibinde yer alacak.

O isim de Kayseri'den Ankara'ya gitti!

Ahmet Demircioğlu, bu iki isim için ne söyledi?

Kayserispor ve Erciyesspor’un efsane ismi, iş insanı ve eski başkanlardan Ahmet Demircioğlu, Seyit İçgül ve Kemal Dulda gibi üst düzey spor adamlarının farklı illerde çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, başarı dileğinde bulundu. İçgül ve Dulda'nın Ankaragücü ile anlaşması Kayseri spor camiasının gurur kaynağı oldu.

O isim de Kayseri'den Ankara'ya gitti!

Ankaragücü kampı Kayseri'de yapacak

Geçtiğimiz sezon son maçta Süper Lig’e veda eden Ankaragücü, ikinci etap kamp çalışmaları için Kayseri’ye gelecek. Hedefini yeniden Süper Lig’e dönmek olarak belirleyen Ankaragücü, 15-28 Temmuz tarihleri arasında Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapacak. Kemal Özdeş’in kulüpten ayrılmasının ardından takımın başına geçen Cihat Arslan da yıllar sonra Kayseri’ye gelmiş olacak. Böylelikle Seyit İçgül ve Kemal Dulda da memleketlerinde kamp yapmış olacak.

O isim de Kayseri'den Ankara'ya gitti!

Kayseri Anadolu Haber olarak, Ankaragücü'nde çalışan ve Kayseri'nin gururu olan Seyit İçgül ve Kemal Dulda’ya başarı dileklerimizi iletiyoruz.