O isim de Kayserisporlu oldu

Türk atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medyada Kayserispor forması montajıyla gündeme geldi. Başarıları ve soğukkanlılığıyla dikkat çeken Dikeç'in bu hali Kayserispor taraftarları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

O isim de Kayserisporlu oldu

Türk atıcı Yusuf Dikeç, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medyada binlerce insan tarafından paylaşılan Dikeç, uluslararası başarılarıyla dikkat çekiyor.

Gözlük takışı, elini cebine koyması, karizması ve soğukkanlılığıyla elde ettiği başarı, Dikeç'e gümüş madalya kazanmasını sağladı.

O isim de Kayserisporlu oldu

Kayserispor montajı büyük ilgi görüyor

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Dikeç’in başarısı, sosyal medyada yapılan montajlarla da kutlanıyor. Son olarak, Yusuf Dikeç’e Kayserispor forması montajı yapıldı. Sarı-Kırmızılı formanın, Dikeç’in başarısı, Kayserispor ile özdeştirilmesi taraftarları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Herkesin büyük beğeniyle paylaştığı bu fotoğraf, 'Anadolu'nun efsaneleri bitmez" şeklinde yorumlandı. Bu görüntü renkli bir görsel olarak kısa zamanda popüler oldu.

Taraftarlar memnun durumda

Kayserispor taraftarları, Dikeç’in başarısının tesadüf olmadığını belirterek, kendileriyle gurur duyduklarını dile getirdiler. Bu montaj, hem Dikeç’in başarısını hem de Kayserispor taraftarına moral oldu.