O Müdür Görevine Başladı

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne yeni müdür ataması yapıldı. Görevine başlayan bu müdür kim? İlk nereyi ziyaret etti? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

O Müdür Görevine Başladı

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde yeni müdür geldi ve göreve başladı. Bakın ilk nereyi ziyaret etti?

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde dezavantajlı bireylerin yanında olan ve son yaşanılan 6 Şubat depremi sonrasında süreçte depremden etkilenen bireylerle yakından ilgilenen Psikolog Cüneyd Özdemir, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanmıştı. Yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Kayseri'nin merak edilen yeni müdürü belli oldu.

Kayseri'nin yeni müdürü Mustafa Yıldırım Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden geldi. Gaziantep'te 29 Kasım 2016 tarihinde İl Müdür Vekili olarak göreve başladı. 12 Ocak 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan karar ile de İl Müdürlüğü ataması yapılmıştı. Yıldırım yeni atamayla Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine başladı. Bakın ilk kimi ziyaret etti?

Mustafa Yıldırım ilk ziyaretini Vali Gökmen Çiçek'e yaptı. Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'ye  atanarak göreve başlayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım'ı makamında kabul ederek yeni görevinde başarılar diledi.

O Müdür Görevine Başladı