O öğretmen, hem babasını hem sağ elini yangında kaybetti!

Kayseri'de öğretmen olarak görev yapan Fethi Ahmet Öner, çocukken evlerinde çıkan yangında hem babasını hem de sağ elini kaybetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

O öğretmen, hem babasını hem sağ elini yangında kaybetti!

Kayseri’de biyoloji öğretmeni olarak görev yapan Fethi Ahmet Öner, 2 yaşındayken Elazığ’daki evlerinde çıkan yangında babasını kaybetti. Yangında sağ elini de kaybeden ve yüzünde yanıklar oluşmasıyla çeşitli operasyonlara maruz kalan Fethi Ahmet Öner 6 ay boyunca Ankara’da tedavi gördü.

İlkokula giderken eldiven takarak gitti. Eğitimine devam eden Öner, üniversite sınavını kazanarak Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’ne yerleşti. Fakülteyi bitirerek öğretmenlik görevine başladı.

O öğretmen, hem babasını hem sağ elini yangında kaybetti!

3 Aralık Engelliler Günü’nde X isimli sosyal medya platformundan paylaşım yapan Milli Eğitim Bakanlığı, engel tanımayan öğretmenlere değindi;

‘Engel Tanımayan Öğretmenlerimiz, Engeller Aşan Çocuklar Yetiştiriyor Kayseri'de görev yapan biyoloji öğretmeni Fethi Ahmet Öner, 2 yaşında hem babasını hem de çıkan yangında sağ elini kaybetti. Yüzünde de yanıklar oluşan ve çeşitli operasyonlar geçiren Öner, yılmayıp üniversiteyi kazanarak öğretmen oldu. Meslekte 21'inci yılını dolduran Öner, hayat mücadelesi ile öğrencilerine rol model oluyor. Öğretmenlik aşkı engel tanımaz!’ ifadelerine yer verdi.