O Ünlü Evine Kendi Fotoğrafını Bastırdı!

Kanal D'nin sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı, bu hafta Yeliz Yeşilmen'in eviyle büyük ilgi gördü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

O Ünlü Evine Kendi Fotoğrafını Bastırdı!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Yeliz Yeşilmen, yeşil alanlarla çevrili iki katlı havuzlu villasının kapılarını açtı. Bodrum’daki bu geniş villa, zeytin ağaçlarıyla çevrili büyük bir bahçeye sahip. Ünlü oyuncu, şarkıcı ve sunucu Yeliz Yeşilmen, çocuklarıyla birlikte bu evi kişisel zevkine göre dekore etmiş.

O Ünlü Evine Kendi Fotosunu Bastırdı!

Villanın mutfağı ve salonu açık bir planla tasarlanmış. Gri köşe koltukları ve eskitme mobilyalar, evin şık görünümünü tamamlıyor. Amerikan tarzı mutfakta en dikkat çeken detay ise Yeşilmen’in buzdolabının kapağına bastırdığı kendi fotoğrafı oldu. Yeşilmen, mutfakta iddialı olduğunu belirterek yemekleri kendisinin pişirdiğini, ayrıca salondaki kuzinede börek ve patates yaptığını ifade etti.

O Ünlü Evine Kendi Fotosunu Bastırdı!

Yeşilmen’in mutfak dolabındaki fotoğrafı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı; bazı kullanıcılar bu görüntüyü eleştirirken, bazıları ise destek verdi.
O Ünlü Evine Kendi Fotosunu Bastırdı!