Ödüllü yarışmalar düzenlenecek – Kayseri Haberi

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde öne çıkan etkinlikler, Kayseri Gastronomi Günleri kapsamında ünlü şefler ve yerel lezzetler bir araya geliyor. Geri sayımın başladığı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Ödüllü yarışmalar düzenlenecek – Kayseri Haberi

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Kayseri Gastronomi Günlerine ev sahipliği yaparken, ödüllü yarışmalar da düzenlenecek. 
Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, gastronomi tutkunlarını da ağırlayacak. 27-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Kayseri Gastronomi Günleri kapsamında, yöresel lezzetlerin ve ünlü şeflerin sergileneceği zengin bir program Kayseri halkını bekliyor.
'Ev Hanımları Kayseri Mutfağı Yöresel Yemek Yarışması' ve 'Liseler ve Üniversiteler Arası Bireysel "Kayseri Mutfağı Ana Yemek" Yarışması' gibi heyecan verici yarışmaların yanı sıra, 'Yerel Mutfaklarda Yenilikçi Yaklaşımlar Paneli', tiyatro gösterileri ve atölye çalışmaları da gastronomi severlerle buluşacak.
Kuzu Şov'da özellikle dikkat çeken etkinliklerden biri. Şarküteri ve gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden Cüneyt Asan, Harun Reşit Dönmez ve Battal Yıldırım, bu özel etkinlikte bir araya geliyor. Digitürk'ün Bein Gurme şefleri de etkinlikte yer alacak ve lezzet avcılarına unutulmaz anlar yaşatacak.
Kayseri Gastronomi Günleri etkinliğinin ilk gününde 27 Ekim Cuma günü saat 10.00’da stantlar açılacak ve ziyaretçi girişi ile etkinlikler başlayacak. Saat 17.30’a kadar aralıksız olarak devam edecek olan Kayseri Gastronomi Günleri etkinliğinde günün sonunda düzenlenen yarışmaların da ödül töreni gerçekleştirilecek.
Aynı heyecan ile ikinci gün 28 Ekim’de etkinlik saat 10.00’da başlayacak ve saat 16.30’a kadar devam edecek. Etkinlikler, gün sonunda 2. gün yarışmalarının ödül töreni ile tamamlanacak.
Kayseri Gastronomi Günleri’nin son günü ise, 29 Ekim Pazar günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 16.00’da bitecek.
Öte yandan davetli misafirler için Kayseri Şehir Turu gerçekleşeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.