Oğan'dan dikkat çeken beğeniler

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyeceği konuşulan Sinan Oğan dün Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamıştı. Oğan'a Kılıçdaroğlu kanadından ve bazı seçmenler tarafından tepki geldi. Peki bu tepkiler neydi? Oğan tepkilere ne cevap verdi? İşte detaylar...

Oğan'dan dikkat çeken beğeniler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5 civarı oy alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, tarafını seçti.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Oğan, 2. turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Açıklamalarıyla da yankı uyandıran Oğan'ın kararını kimileri olumlu kimileri olumsuz karşıladı.

Bazı seçmenler sosyal medya hesaplarında Oğan'a tepki olarak şu afişi paylaştı:

Oğan'dan dikkat çeken beğeniler

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK YORUM

Oğan'ın açıklamasının ardından Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım geldi.

Kılıçdaroğlu'nun ifadesi ise şöyle:

"Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

Oğan'dan dikkat çeken beğeni

Oğan ise bu tepkilere karşılık sosyal medya hesabında çeşitli hesapların kendisine destek verdiği paylaşımları beğendi. İşte dikkat çeken paylaşımlar...

"Sinan Oğan aday olmasaydı Recep Tayyip Erdoğan seçimi ilk turda kazanıyordu. Buna rağmen hiçbir AK Partilinin Oğan'a sövdüğünü görmedim. Oğan'a sövün, İnce'ye sövün, masadan kalkınca Akşener'e sövün; herkes "demokratik" şekilde çekilsin, memleketi Kılıçdaroğlu'na teslim edelim."

Oğan'dan dikkat çeken beğeni

"Ne söylerseniz söyleyin. Siz daha Türkçüymüşsünüz tamam sizsiniz. Sinan Oğan istediğimiz maddeleri sıralamıştır. Bu yönde de bir karar vermiştir. Size yazıklar olsun. Haddinizi bilin. Kılıçdaroğlu’nu desteklemedi diye küfür etmeniz nedir ? Kendinizi ne sanıyorsunuz? Sizden başka herkes cahil siz mi iyisiniz. Bu tepkilerinizi vekil listelerinde gösterseydiniz böyle olmazdı. Aman susun aday zarar görmesin diye bir yerinizi yırtıp şimdi Sinan Oğan’a küfür ediyorsunuz! Kimsiniz siz! Ben Türkçüyüm ve Sinan Oğan’a destek verdim. Ve hakkımda helaldir. Dün polise yumruk atanlara susanlar bugün Türkçülük dersi verir olmuş. Haddinizi bilin. Adam gibi eleştiri yapan yapsın hakaret etmeyin. Bu kadar ahlaksız olmayın. Yarın sileceğiniz şeyleri şimdi yazıp abuk subuk konuşmayın. Sinan Oğan şartları değerlendirmiş böyle karar almış. Uyun ya da uymayın. Eleştirinizi şereflice yapın. Türk ırkı sağ olsun."

Oğan'dan dikkat çeken beğeni

"İlk turda Oğan aday olmasaydı Erdoğan ilk turda kazanırdı hiçbir cumhur ittifakı bileşeni tek bir söz söylemedi Sinan Oğana.Muharrem inceye söv Akşener masadan kalkınca söv oldu herkes sizi desteklesin desteklemeyen linç insanların siyasi fikirlerine saygı duymayı öğreneceksiniz"

Oğan'dan dikkat çeken beğeni

Haber: Hilal Tekeoğlu