Oğan: 'İşin özü, insanlara etnik köken ayrımı yapmadan faydalı olmaktır'

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu başkanı Ayhan Oğan, 'İşin özü, insanlara etnik köken ayrımı yapmadan faydalı olmaktır' dedi.

Oğan: 'İşin özü, insanlara etnik köken ayrımı yapmadan faydalı olmaktır'

AK Parti MKYK Üyesi ve Sivil Dayanışma Platformu başkanı Ayhan Oğan, Kayseri'de konuştu. Oğan, "Bizim örneğimiz ortada, ustamız ortada. Siyasi mirasını yükleneceğimiz birisini arıyorsak, bir şahıs arıyorsak Cenab-ı Allah bize böyle bir nimet vermiş. Göreceğiz, bakacağız buna göre biz de kendimizi yeniden şekillendireceğiz. İnsanın hüsrana düşmeye müsait bir yapısı var. Bu yüzden birbirimizi böyle dost sohbetlerde uyaracağız. İşin esası biri milletvekili olacak, öbürü bakan olacak, biri belediye başkanı olacak. Dünya işleri yürüyecek, Rusya ile görüşülecek, İsrail ile anlaşılacak, ABD ile anlaşılacak, AB ile pazarlık yapılacak. Bunların hepsi teferruat. Bu işleri yaparken esas neydi. Bir insan için işin esası diğer insanlara, gayri müslim, etnik köken ayrımı yapmadan faydalı olmaktır. Bunu hedeflendiğiniz zaman Allah da sizin yolunuzu açar. edindiğimiz tecrübe her şey boş, insanın bir ömrü var. işin esasını kaçırmayalım. O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler" bu dize için kitap yazılır. Yani o balıklar denizin içindedir ama denizden haberleri yoktur, kerametin kendinde olduğunu zannederler. Kerametin, işin sahibi var" ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise, "Kayseri'nin fuar konusunda geri kaldı. Gelişen şehirlere baktığımızda fuar alanında da gelişmiş olduklarını görüyoruz. Namımız ticarette çok önde giderken fuar pazarlama konusunda geri kalması kabul edilemez. 14 ayın sonunda 150 bin metrekarelik fuar alanının 50 bin metrekarelik otel ve ticaret merkezinin olduğu araziyi bakanlıktan satın aldık. proje bitti, şirketimiz kuruldu. Valimizin de desteğiyle inşallah temmuz sonu ağustos başı gibi temeli atacağız" diye konuştu.