Öğrencilerin çilesi bitmiyor – Velilerin girişimleri yeterli gelmiyor!

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden biri sabah saatlerinde okula giderken kaza geçirdi. Kaza sabah saatlerinde Ahmet Eren Anadolu Lisesi önünde gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Öğrencilerin çilesi bitmiyor – Velilerin girişimleri yeterli gelmiyor!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü yanında yer alan Ahmet Eren Anadolu Lisesi ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin toplu taşımadan indikten sonra geçtiği karşı yol, okul giriş çıkış saatlerinde can pazarına dönüyor.

Başvurular yanıt vermedi!

Okul giriş çıkış saatlerinde karşıdan karşıya geçerken zorluk yaşayan öğrencilerin çilesi bitmiyor. Yılladır okul müdürleri ve velilerin yol düzenlemesi, güvenli geçit için yaptıkları girişimler ve başvurular yanıt vermedi. www.haberyenigundem.com’da yer alan haber göre; öğrencilerin korkarak karşıdan karşıya geçtiği bölgede bir kaza daha yaşandı. Kız çocuğunun geçirdiği kazada can kaybı olmadı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Öğrencilerin çilesi bitmiyor – Velilerin girişimleri yeterli gelmiyor!

Karar çıktı ama uygulanmadı!

Güvenli geçidin olmadığı bölge için İsyan eden veliler okul müdürlerinin ve velilerin yıllardır yol düzenlemesi ile ilgili çalışmalar yaptıklarını, bununla ilgili UKOME’den karar çıktığını fakat hala uygulamadıklarını dile getirdi. Yol düzenlemesi için isyan eden velilerden A.K ifadesinde şunlara yer verdi, ‘Okul müdürlerimiz ile birlikte bu yolun düzenlenmesi için elimizden geleni yaptık .En son UKOME’den düzenleme ile ilgili karar çıktı. Fakat bir türlü uygulamaya geçilmedi. Buranın düzenlenmesi için çocuğumuzu kaybetmemiz mi gerekiyor? Bakın bugün bir kaza daha gerçekleşti. Yetkililerden acil bir şekilde yardım bekliyoruz’ dedi.