Oğulcan'a izin yok

Erciyesspor, küme düşmeyi garantilerken Oğulcan Çağlayan, oynadığı futbol ve attığı gollerle birçok ekibin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor.

Oğulcan'a izin yok

31 MAYIS 2019'A KADAR ERCİYES'TE

Yönetimin, ara transfer döneminde sessiz sedasız renklerine bağladığı Oğulcan Çağlayan, kısa sürede kendini kanıtlamayı başardı. Sezonun ilk yarısında Gaziantepspor'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Oğulcan, alacakları ödenmeyince sözleşmesini tek taraflı feshedip Erciyesspor'a imza attı. Oğulcan, Gaziantep'le ligde 3'ü onbirde olmak üzere 11 maça çıkıp 2 gol attı. Erciyesspor'da da 6'sı onbirde olmak üzere 11 kez forma giyip 3 gol atan Oğulcan Çağlayan, yüksek top tekniği, adam eksiltmedeki becerisi, hem gol atması hem de asist yapmasıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

ASTRONOMİK TEKLİF GELİRSE

Mavi-siyahlılar, lige veda etmek için gün sayarken bu sezonun tek kazancı olarak ise Oğulcan Çağlayan gösteriliyor. Yönetim, Oğulcan Çağlayan'ı kesinlikle satmayı düşünmüyor. Bu oyuncuya uzun yıllar mavi-siyahlı formayı giydirmekte kararlı olan yönetim, çok üst düzey astronomik bir rakam teklif edilirse izin verebilir aksi durumda Oğulcan, 31 Mayıs 2019'a kadar Erciyes'te oynamaya devam edecek. 1996 Ankara doğumlu olan Oğulcan Çağlayan, "Beni tek üzen takımın küme düşmesi oldu. Burada mutlu ve huzurluyum. Mukavelem sürüyor. Önümüzdeki günlerin ne getireceği belli olmaz. Teklifler alıyorum ama beni isteyenlerin öncelikle kulübümle anlaşması gerekir" dedi.