Oh ne rahat, lüks hayat!

Kayserispor'da görevden alınan Murat Duman, yüksek tazminat nedeniyle sözleşmesi feshedilmiyor. Duman, çalışmadan maaş almaya devam ediyor. Duman'ın Kayserispor'dan kendisine tahsis edilen aracı da kullanmaya devam ettiği ileri sürüldü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Oh ne rahat, lüks hayat!

Kayserispor'da 22 Nisan'da görevden alınan Murat Duman, gündemden düşmüyor.

İlk olarak dönemin Başkanı Berna Gözbaşı'nın danışmanı olarak göreve başlayan ve daha sonra futbol direktörü olan Murat Duman, hala maaş almaya devam ediyor. Duman ile, Gözbaşı'nın ayrılmasından sonra 3 yıllık daha sözleşme imzalamıştı. Duman'ın, çalışmadan maaş alması tepkileri de beraberinde getirdi. 

Oh ne rahat, lüks hayat!

Yüksek tazminat işi zora sokuyor

Kayserispor, yüksek tazminat bedeli nedeniyle Murat Duman'ın sözleşmesini feshedemiyor. Duman, kulübün fesih tekliflerini kabul etmeyerek çalışmadan maaş almaya devam ediyor. Duman ile 3 yıllık anlaşma yapılmıştı. Görevden alınan Murat Duman'ın oralı olmaması taraftarı çileden çıkarıyor.

Oh ne rahat, lüks hayat!

Tahsis edilen aracı hala kullanıyor

Murat Duman, maaşının yanı sıra Kayserispor’un kendisine tahsis ettiği aracı kullanmaya devam ettiği ileri sürüldü. Başka bir kulüple anlaşması durumunda Kayserispor ile ilişkisi sona erecek olan Duman, şu ana kadar geri bir adım atmadı. Görevi başındayken bile çalışmamasından dolayı eleştirilen Murat Duman'ın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

Oh ne rahat, lüks hayat!

Murat Duman'ın bu tutumu kendisine olumsuz yansıyor

Duman’ın çalışmadan maaş almaya devam etmesi, Kayserispor taraftarları arasında "Oh ne rahat, lüks hayat. Salla başını al maaşını" şeklinde yorumlandı. Görev süresi boyunca yaptığı yanlış ve hatalı transferler nedeniyle eleştirilen Duman, taraftarların tepkisini çekmeye devam ediyor. Duman'ın bu tutumunun kendisine olumsuz yansıyacağı da ileri sürülüyor. Taraftar da, '3 yıllık sözleşme mi olur? Böyle düşünülmeden bir anlaşma yapılırsa olacağı bu. Bu tamamen yönetimin hatası' olarak yorumladı. Murat Duman, Kasımpaşa'da 6 ay Kemal Özdeş'in yardımcısı olarak görev yapmış, hiç bir tecrübesi olmadan Kayserispor'da futbol direktörü olmuştu. Tecrübesizliğinin faturası da Kayserispor'a olumsuz yansımıştı. Murat Duman'ın, hala tatil yaptığı yerden fotoğraf paylaşması da yine dikkatlerden kaçmadı.